水蜜桃 一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,先去沖涼,入到浴室,水蜜桃 施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身

名稱: 水蜜桃
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B28165-太子-兼職女郎-水蜜桃.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

营营役役,日日做到有氣無地透,仲要比以前條女話無撚用,谷住度氣,前兩日放咗工,一於去太子搵件囡囡屌番餐,今次嘅目標係水蜜桃 ,開門睇見已經扯旗,上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,水蜜桃 一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,先去沖涼,入到浴室,水蜜桃 施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫,真係少D定力實走火,之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,上套先來個女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,轉下個姿勢,男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到水蜜桃 鮑魚出水,加上水蜜桃 越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,最後來個推車仔,由慢到快,好推好砌,一路揸一路進出,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住水蜜桃 食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。水蜜桃 咁好服務,花式多又唔吹鐘,下次再來爽多鑊至得。
多水多汁~
回覆 讚好 不讚 使用道具

對眼電力十足

多謝師兄分享

多謝分享!

哇!對奶頂唔順!多謝分享!