[粗人粗語] 交友app??

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄試過用d交友app識女 例如omi 果d

聽人講 入面有好多女做私人會所的 d女會係WhatsApp 同你傾下計

傾左幾日會叫你帶佢出行街咁 可以約出街 一天時間 3千蚊

d錢仲要入去btc 比特幣 入完有會所d人打電話俾你話要俾押金先可以帶

不過要俾一萬五千蚊押金  又要係入btc

有冇師兄知真定假?有冇試過?

我覺得就流流地 呃人多d
我就係好奇問下
一百巴升入數黨🤣🤣
louiswa123 發表於 2020-4-1 15:45

聽人講 入面有好多女做私人會所的 d女會係WhatsApp 同你傾下計

私鐘妹都現兜兜啦
富士山伯爵 發表於 2020-4-1 20:09
私鐘妹都現兜兜啦

咁又係😂
我都係第二度睇返黎

仲諗住試吓d會所女 聽講高質d

但都冇理由女未見過 會所又唔同你講係邊

約女出街 要先俾幾萬蚊押金先😂😂
一定係呃人
騙徒手法層出不窮
對我黎講會所女同佐敦企街妹無分別,會所女只係包裝得好啲,高消費,環境好啲,
到最後都係做埋同一件事,會所去得呢啲地方做都係諗住識有錢佬,
如果你唔係有錢佬就無撚謂攪,去佐敦俾多一二百蚊貼士啲妹妹不知幾開心
Ching好有米。。。一萬幾千玩條囡仲未上到床。。。
slave_11111 發表於 2020-4-2 01:27
Ching好有米。。。一萬幾千玩條囡仲未上到床。。。

唔係我玩
我只係係其他論壇見到先過嚟問下真定假姐
小心啲唔好比人坤

高檔消費???

這些什麼App ,

,騙局居多

咁師兄你係搵到50萬一個月又唔怕去試下係唔係捭人呃啦~

這些絕逼是呃人啦
llaawwhk 發表於 2020-4-1 23:00
騙徒手法層出不窮
對我黎講會所女同佐敦企街妹無分別,會所女只係包裝得好啲,高消費,環境好啲,
...

中邦的講法
俾多一兩魚, 仲會有比較好服務呢
回復 louiswa123 ##1 的帖子

要畀錢先就唔好睬佢, 出到嚟十萬蚊都畀佢
81台已做左系騙局甘都信香港真多儍仔
回復 louiswa123 ##1 的帖子

呢啲9成十都係呃9人

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:36