混血Jessica比我屌到反晒白眼,流晒西水,再來拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌

簽到
名稱: 混血Jessica
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B24457-太子-兼職女郎-混血Jessica.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食得魚翅多,間中去食番D無咁高價嘅貨色,太子區混血Jessica,樣子係我柸茶,性價比又高,波大又白滑,籮友好推,入到混血Jessica工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,侍浴36D真波由頭到腳慢慢磨擦,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬能到爆,櫻桃小口含住淡暖水一邊水蕭一邊磨我,舒服完急急腳出沖涼房,囡囡好仔細幫我抹乾淨。乾身上床,混血Jessica由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,之後帶套埋牙,先來個女上時個樣好淫好姣,騎術高級,邊騎邊啜奶,碧波盪漾,好有AV感覺,到中段男上抽插,下下隊到入子宮咁,混血Jessica比我屌到反晒白眼,流晒西水,再來拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,混血Jessica服務非常認真細心,服務仲好過東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真過隱!
狂野本性
回覆 讚好 不讚 使用道具

一流呀!

多謝師兄分享