夢婷 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足

簽到
名稱: 夢婷
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B27249-佐敦-兼職女郎-夢婷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天時暑熱去洗樓,空手而回就太可惜啦!所以上去四仔網做定功課先,首選係佐敦嘅夢婷 ,賣相靚靚身材豐滿,合晒我胃口,一於直闖囡囡工作室,執番一Q至得,上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,夢婷 一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天。乾身上床,夢婷 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,即時我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,不斷變換花式轉女上,十指揸波係咁搖,仲識打圈磨我,自然要向上隊番幾吓,屌到佢西水猛流,最後以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,夢婷 大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,有咁嘅對手,爆得令舍爽!夢婷 係佐敦我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。
白滑長腿
好正呀!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 20:59