有無人有珠海昌x假日個經理電話?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我想BOOK房有DISCOUNT, 謝謝C兄.
珠海昌x假日要下午去先有discount, 夜晚去無架, 但下午去, 女比較少!

冇錯, 係要5點??定7 點?? 前到房先有DISCOUNT
電話? 呢排mami 話有d 危險, 唔好亂俾電話
所以BROTHER 都要小心D
原帖由 vv369 於 2008-10-19 22:06 發表
珠海昌x假日要下午去先有discount, 夜晚去無架, 但下午去, 女比較少!

Thx for info
唔該晒, ching

回覆 #1 韋小寶007 的帖子

17/10 去完 , 好開心

7:00 前到  rmb168 , 正價 rmb 268

電話 check PM
PM 未用得 , sorry !
我10月20日忍唔住去左, 下午3點半到, 照收我房錢 rmb 268, 個主任"懶"好人咁俾張卡片我, 叫我下次記住打電話去訂檯, 頂佢!
RMB300女同RMB500女真係差好遠, 我玩左個RMB500黑龍江妹, 超大波, 可惜唔夠淫.

回覆 #1 韋小寶007 的帖子

兄台:
你巳有主任名片,可否把電話
及地址電郵予我。
<[email protected]>
                         多謝幫忙!
原帖由 韋小寶007 於 2008-10-22 20:29 發表
我10月20日忍唔住去左, 下午3點半到, 照收我房錢 rmb 268, 個主任"懶"好人咁俾張卡片我, 叫我下次記住打電話去訂檯, 頂佢!
RMB300女同RMB500女真係差好遠, 我玩左個RMB500黑龍江妹, 超大波, 可惜唔夠淫. ...

CHING  差幾遠呢 ? 服務是否一樣咁好呢?
我又想要...可唔可以send俾我啊~~~~
唔該~~~~~
在這裡公開電話, 好似太揚, 我又唔知點pm(好似未用得???), 唔知係唔係未夠分定咩呢?

我有個方法, 唔知得唔得>>>
方法係由個經理講的一句說話推理出來("先生, 下次你來的時候, 就算無帶手機都唔緊要, 你可以在樓下借電話打上來訂房都ok!")>>去到酒店, 問大堂借電話, 然後叫佢打電話上去桑拿話要訂房. 成功的話, 即慳rmb100.

以下資料來自google:
電話: +86 756 8866 888
市場銷售部電話: +86 756 8805 882 ;+86 756 8805 883 ...

原帖由 bdm 於 2008-10-24 17:20 發表

CHING  差幾遠呢 ? 服務是否一樣咁好呢?

無試過rmb300果d, 無得比較.

如果你在現場, 睇完rmb300再睇rmb500, 再睇睇自己銀包, 帶夠錢的話, 你絕對捨得俾多rmb200.

weekend會打番個report, 請留意.

回覆 #12 韋小寶007 的帖子

我在 24 - 10 - 2008 下午到昌安假曰,
房費折實 rmb168 (要訂房),囡囡費 rmb300,
樣子及身材可接受,服務水平不及格,
領導人要從速改善。
原帖由 doglee 於 2008-11-13 13:45 發表
領導人要從速改善。

師兄, 不如出個報告, 大家交流下
原帖由 doglee 於 2008-11-13 13:45 發表
領導人要從速改善。

我都覺得呢間女女服務麻麻....
thx.................
thank for information
原帖由 韋小寶007 於 2008-10-22 20:29 發表
RMB300女同RMB500女真係差好遠, 我玩左個RMB500黑龍江妹, 超大波, 可惜唔夠淫. ...

what number of this girl ???
Thanks for your info.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:12