珠海昌X假日之MM”D”格鬥

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

MM”D”=MMA (Mixed Martial Arts) with a D cup MM on the bed

10月20日下午3點半左右, 到達珠海昌X假日酒店, 搭LIFT直上桑拿. 門口Receptionist即刻帶我入房. 間房約200呎, 天花板同床頭後的牆各裝有一塊大鏡, 一部掛牆薄電視(對住床尾), 兩張比較得體的凳, 一部小小水機. 浴室係玻璃牆, 入面有個小小的蒸氣房, 一張硬的單人床物體(唔係平, 係curve), 當然仲有個座廁.

無電話Number, 無得預先訂房, 房錢無得減RMB100, 主任”懶”好人咁俾張卡片我, 叫我下次去的時候預先訂房, “可以慳番一百蚊嘛!” 我夠知啦, 又唔見你即場收少D!

先睇RMB300囡囡, 著粉橙或粉紅薄紗制服, 每個自我介紹都係講, “老闆你好, 我來自XX”. 一轉4個, 睇左2轉, 可能係下午3點幾的關係, 呢8位姐姐仔…..算啦! “主任, 睇RMB500果D啦!” RMB500囡囡, 著黑色中空露乳溝晚裝, 加埋對高跟鞋, 視覺上個個起碼5呎8. 一入來就8個, 其中6個, 好過頭先果8個, 不過依然引唔起我食慾. 剩番兩個, 一個東北, 一個四川, 哇, 靚好多好多, 身材正好多好多, 起碼C cup, 有腰(非常重要), 修長 . 睇中就算, 都無謂再睇多轉. 東北囡囡未玩過兼且對波好似更靚更大, 四川囡囡玩唔少, 所以係你喇, 東北囡囡.

注意: RMB500係2小時(RMB300都好似係), 即係就算做完, 囡囡都在房陪你. 仲有囡囡話, ”2小時內你體力可以的話, 做多少次也行”. 我最多2次, 唔知其他師兄點, 不過我強烈建議各位揀女時要問清楚主任詳情, 費事做做下吵架.

揀完, 主任連其他7位囡囡撤退. 東北囡囡(自稱姓李, 21歲, 曾經在18&另一間澳門桑拿做過)又幫除衫又幫除鞋. 我除完, 坐在床尾, 佢就揀左個音樂台, 話”不如我跳舞給你看!”, 好呀! 睇下你跳乜都好. 佢除低鞋, 即刻變番5呎4, 佢係咁扭, 扭下除下, 除剩個bra, 對粉色乳暈都幾大. 除埋個bra, 哇~哇~哇, 好大呀, D cup呀! 唔係”the”, 係挺, 唔係硬, 係結實, 形狀又靚, 一jar落去…… 好感動呀!   寫到呢度, 我決定俾個假名佢>>”李大D”.

李大D叫我入浴室幫我沖涼, 佢先將條大毛巾放在單人床物體, 跟住用暖水淋濕佢, 叫我扒上去, 佢幫我搽番皂, 又洗又摔又啜,洗完後面到前面, 佢拎出一小樽滴露物體, 開稀之後, 幫我洗屎眼, JJ同埋腳指, 之後繼續洗繼續摔繼續啜, 吹吹蕭(技術普通, 唔奶蛋蛋), 又用對D波由心口推到去小腿. 佢問我洗唔洗頭, 順便洗埋囉, 我又抽下水. 洗完晒, 佢幫我抹頭抹身, 再幫我用風筒吹頭.

上床, 我話毒龍鑽, 小道具我統統唔好, 唔駛做. 佢奶我全身, 波推(D cup真係正好多好多), 環保吹蕭, 當我想”奶”佢乳頭時, 佢係咁縮, 話”怕癢”h:" />h:" /> , 下, 唔係掛? 一路你都好好service, 乜到正場, 竟然縮! 我唔會放棄, 陣間搵機會食, 嘿嘿嘿. 之後又摸又摷, 硬晒, 插入, 佢問我想上定下, 咁大波, 梗係我在下先啦. 插插插x N次, 變左相對而坐, 插插插x N次, 變我在上, 插插插x N次, 行去洗手盤, 對住塊鏡, 一邊插一邊jar佢對D 波, 爽呀 ! 之後返上床, 男上女下, 格鬥開始! 究竟係咩事呢?

我都唔知佢係高潮定係抗拒, 佢係咁搵個盤骨推開我 , 我又用力推番埋去, 再狠插, 期間我當然偷襲佢乳頭啦. 咁樣推來推去左一陣, 我一身係汗(入房時個冷氣好勁, 熄左), 好似跑左20分鐘咁, 繼續插插插, 第一次完.

入去沖個涼, 兩個”懶”係情侣訓在床上, 我攬住佢, 佢好有技巧咁搵對手隔住我, 我繼續玩佢乳頭, 佢又縮, 又話”怕癢”, 挑!

之後, 李大D幫我環保吹, 吹吹吹, 硬, 再來一次, 今次一招男上女下插到射為止.

做完, 又抖左陣, 差唔多夠鐘, 沖涼, 著衫 (都係佢幫我抹身著衫). 佢著起件晚裝, 真係好索, 諗住臨別一jar, 點知佢又縮, 仲要話”你做什麼? 你好像想吃人?” 妖!

佢走左無耐, 主任入來, 問我囡囡點, 我答ok啦 (身材絕對好, 服務絕對唔係差, 不過又唔係好好囉), 我覺得佢唔夠淫! 埋單RMB768, 走人!

總結: 計埋船飛同埋人仔匯率, 平澳門少少(可能少$100咁大把). 囡囡質素…我少去澳門, 所以無得比較. 我覺得夜D去可能會好D, 應該會好多D囡囡.

在這裡公開電話, 好似太揚, 我有個方法, 唔知得唔得>>
方法係由個經理講的一句說話推理出來("先生, 下次你來的時候, 就算無帶手機都唔緊要, 你可以在樓下借電話打上來訂房都ok!")>>去到酒店, 問大堂借電話, 然後叫佢打電話上去桑拿話要訂房. 成功的話, 即慳RMB100.

希望多D人加我分! 你肯加我分, 我諗方法send主任個電話俾你. (我唔識點pm)

-WOW, IT IS SO CHEAP IN CHINA FOR 2 HOURS.
-IS IT SAVE TO PLAY IN CHINA,? THX BROTHER
回覆 讚好 不讚 使用道具

條女態度唔好,唔店
呢期大陸話唔係幾安全

師兄...點解768咁貴既
房錢唔係168 咋咩...

500 應該係MODEL .....通常都係得個高字

師兄真係算唔錯啦,
我之前都寫過, 呢個場D MODEL 真係得個高字.......樣就真係.........
但今次又靚又好身材, 真係唔錯
但佢既SERIVE 唔夠熱情, 可能缺少左D "溝"通, 哈哈

RMB168? 預先訂房就係.

原帖由 Brian41 於 2008-10-26 01:56 發表
師兄真係算唔錯啦,
我之前都寫過, 呢個場D MODEL 真係得個高字.......樣就真係.........
但今次又靚又好身材, 真係唔錯
但佢既SERIVE 唔夠熱情, 可能缺少左D "溝"通, 哈哈 ...

我砌果個RMB500囡囡, 樣子OK, 身材唔止得個高字, 佢對燈, 條腰, 身型比例真係好得.
可惜唔夠淫

我上次食過一個仲衰過你呢個, 無跳舞, 無2Q...., 又一啲都唔熱情

帥兄可唔可以PM我主任電話呀?
唔該唔該.......

帥兄可唔可以PM我主任電話呀?

呢間野我成日經過

Thank for report

MM”D”=MMA (Mixed Martial Arts) with a D cup MM on the bed

MMD = Mar Mar Day 麻麻地

ching 下次 good luck, 珠海都唔平 ga

Thx! good luck next time la!

珠海天氣

明天到珠海工幹,請問天氣如何?安全嗎?

有人說正在打風,是否屬實?

請告知,謝謝各位 C Hing。

珠海!!"not 安全 now!!!"

thx for report

原帖由 deletessss 於 2008-10-30 21:40 發表
珠海!!"not 安全 now!!!"

Are you sure ? Where did you hear about this ? Thanks.

呢間野安全了,因為我見好多ching入去開飯。

原帖由 韋小寶007 於 2008-10-26 03:16 發表

我砌果個RMB500囡囡, 樣子OK, 身材唔止得個高字, 佢對燈, 條腰, 身型比例真係好得.
可惜唔夠淫

咁正.....可唔可以講我知囡囡幾號呀
唔該唔該