點解開心果個唔係我?東方水療遊記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

望完人地個東方水療開心行,真係羨慕。

點解開心果個唔係我?

自從6月去完仙記之後,就無去過澳門玩(其實再之前一次係前年嘅事),上星期五晚7點半左右到咗東方水療(套票:$1588),先沖涼,有囡囡主動行過來話幫手沖,我就揀咗另一個靚啲。佢幫我搽番皂,用指甲RJJ 到我沖完身,叫我拉低張入牆小凳,我坐上去,佢蹲低幫我吹咗一小陣 ,囡囡口技唔錯,樣OK,波唔大。

沖完出番去休息室,啲經理好忙同啲疑似熟客吹水,我就做咗隱形人,好在仲有啲賓賓(或者印尼)服務員招呼吓我。期間去廁所果陣見到一兩個好索吓嘅囡囡。果啲按乜按物嘅人好煩,不停重複行過來問要唔要按乜按物 。

坐到8點左右(好似係82)。開始玩game,一人一個囡囡喺身邊,奶我乳頭;轉囡囡,搵對波磨下我;……同仙樂都玩嘅一樣,啲囡囡喺果個時候係唔鐘意被摷 ,之後選美。

最唔開心呢part,廿個囡囡左右,得一個幾cute嘅虎牙妹,俾人揀咗,其他都不過不失。個肥經理係咁同客講話啲囡囡喺哂度,有啲客就揀咗,有幾個就即刻行開咗。輪到我,班囡囡一字排開企喺我面前,當時就真係揀唔落,兼且太早,mood都未有!果個肥經理蹲喺我右前方,用一對追捕獵物嘅眼神望住我,一邊話“啲囡囡而家最齊!” 哇!玩囡囡都要承受咁大壓力? 我終於明白點解有幾個師兄彈起身閃人,可惜太遲喇。我就求其揀咗個52囡囡。

事後我覺得自己非常憨居,一係起身閃人,一係話“陣間先揀”。

講番囡囡,無睇佢number,亦都唔記得,佢自稱東北人。其他囡囡都係同個客喺休息室“依泣”一陣,培養吓感情再先入房,我果個囡囡,唉,嘢就唔多講,求其搞吓我,就話入房話驚無房,拉都拉佢唔住。我心諗你咁好生意,要趕下一場選美?

入房,花曬裝在牆,唔可以拎出來。過程都係果啲,正常,普通。事後我口痕痕問囡囡,嚟咗澳門幾耐,生意點呀?佢話唔多好。咁梗係啦,你咁趕,學吓其他囡囡啦! 完場,返休息室。

之後成晚,我見過超過6個囡囡係正嘢,但係偏偏剛才8點幾就唔見佢地,頂!

10點幾同12點幾都玩game10點幾果場加囡囡含水吹蕭,場面算淫亂,佢一邊吹我一邊揸佢對波,好有彈性,好好揸,點解頭先我又唔見你!? 12點幾果場game,無群吹。

由於戰鬥過程唔滿足,所以加咗$100玩貴妃浴(兼夾避開班按摩人),見到個虎牙妹幾cute,就佢啦。問佢叫咩名,佢答“小雨”。唔知佢係唔係其他師兄推介果位呢?佢自稱東北人,但係講嘢嗲過台灣妹,同佢講幾分鐘嘢,真係暈低都得。唯一美中不足,佢胸唔大。

今次出師不利,下次去其他場時,希望開心啲。
原帖由 韋小寶007 於 2008-11-11 15:10 發表
沖完出番去休息室,啲經理好忙同啲疑似熟客吹水,我就做咗隱形人,好在仲有啲賓賓(或者印尼)服務員招呼吓我。期間去廁所果陣見到一兩個好索吓嘅囡囡。果啲按乜按物嘅人好煩,不停重複行過來問要唔要按乜按物

.....係印尼妹
回覆 讚好 不讚 使用道具

原帖由 sawatdee 於 2008-11-11 17:50 發表

.....係印尼妹

印象中, 有2-3個印尼妹係"可以食用"級~!

原帖由 1816 於 2008-11-11 20:50 發表
仙記and east spa 女女一般6:00 and 9:00兩更,9:00後女女會最膂. 

哎呀.....

補充: 我6月果次去仙記玩, 同個囡囡好夾, 玩得好開心. 做完一次, 又加錢再做一次, 爽爆! 點知今次.....

今次去東方, 見到一個女經理, 紮馬尾, 矮矮地, 都嗒得落.

多謝3位師兄加分!

dellacer2002 該用戶已被刪除

所以話.........之前果D REPORT幾"真實"

better luck next time ching

thanks for sharing

本來諗住去..聽完你講之後....
搞到我又諗緊去唔去好了...

食嘢使唔使急,慢慢揀

其他場如18, 金池, 蘊莎會唔會好D呢?

揀囡無須勉強, 夾硬食左經理唔會多謝你

個女經理叫SELIN..真係幾正.
小雨食得過..可愛得嚟又勤力..諗返起又硬咗..

ching唔想揀唔好勉強自己~~

thx. for report...........

so sad to hear that