東方一行

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟昨晚到了東方玩了多個小時.
講真, 東方可食囡囡既數目遠比仙記多.
此行並冇玩貴妃浴, 因為之前玩過兩次真係冇乜特別.
但在場見到d"靚"仔, 都唔知讀完書未, 我諗係d大學生, 就好有興趣玩貴妃浴.

話說此行, 小弟夜晚7.30到澳門, 有個安排好唔掂就係香港呢邊開頭話有車接.
但去到就人影都冇, 打返去香港先話賽車期間冇車接, 要搭酒店車.
好心la, 冇就早講la.

結果去到東方大約8.00, 沖涼有囡幫妳, 而且有環保吹奏.
但囡囡樣同身材就....
之後入大廳, 一坐上sofa就見到有條囡帶客返位坐, 樣同身材都唔錯, 係我杯茶.
見佢之後同d姐妹一齊傾計, 我就一邊偷偷望佢. 本來想搵佢貴妃浴,
但又覺得冇乜特別, 所以算數. 都係等個show完左先在慢慢揀囡.
到8.30, 開台做show, 正如之前師兄講, 8.30個show冇吹奏, 到10.00個show先有.
8.30個show完左, 到揀囡時間, 睇來睇去都係頭先見到既囡囡最索.
心諗會唔會係師兄講既小雨呢, 點知唔係, 此囡叫湘湘, 選美no. 係28.
但overall可食囡囡都唔少.
之後入房同湘湘玩得好激, 大車特車, 囡囡主動車, 佢同我做BM, 錫遍全身.
接住我地玩埋69, 佢啜腸, 我咀撻, 之後又大車, 車不停.
那時有衝動想真軍, 好彩理智勝過獸欲, 上套做, 又係邊做邊車, 大約半個鐘收兵.
玩事馬上用漱口水清潔, 之後沖涼.

出房坐一陣剛好做第二場show, 玩埋食埋個飯就離開返港.

報告完畢, 小弟都覺得自己玩得太激, 以後要收斂下

乜話, 同SN囡囡食撻???
桑拿d女好少有車牌,師兄你一定好靚仔,條女甩你。
dellacer2002 該用戶已被刪除
thank for report

回覆 #1 lionking 的帖子

sometimes really cannot control

Why don'y you go to cp to play?

I used to D-1, but now go to Cp Hui-mei.
原帖由 c0179614 於 2008-11-15 20:48 發表
Why don'y you go to cp to play?

I used to D-1, but now go to Cp Hui-mei.

why I need to go to cp which I don't know where is it and dont know what is the quality of service?
it seems you are challenging me that I should go to cp instead of 東方 wor. hahaha
I think Oriental sauna is quite ok in gal quality
恭喜師兄玩得盡興
原帖由 tonymantai 於 2008-11-15 11:34 發表
桑拿d女好少有車牌,師兄你一定好靚仔,條女甩你。

雖然好多囡囡都話我靚仔 (冧客係咁講ga la)
小弟自問唔係靚仔, 都係人一個姐, 普普通通.
但玩親(不論nc或sn), 都可以同個個囡囡大車.
係nc就未上房已經車, 通常邊車邊撩, 攪到囡囡都濕哂, hehe

Ddi she allow you to do this?

Also, dangerous.

Finf a wifr and gir-friend is better.

Do not go too much there.
take train to cp.
eat tart very brave ching... my hero
你同囡囡食撻小心d好
我明白食撻有一定潛在危險,
所以以後都唔會la, 而且會暫時停唔去玩住.
過在3個月去check左之後先再玩!

How lomg , 1.5 hr at room like D-1?

Do you D1, 18, Oriental?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 17:56