再戰澳門桑拿(一): 打真軍後的慘痛教訓

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從去年六月打完真軍之後, 有一段時間過唔到自己的心理關口,冇晒性趣,連討論區亦唔想入。

在上次打真軍報告的有關資料:「請參閱http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=216702 : ..........當時腦海中即刻浮現出好多數據同資料,做咗個緊急風險分柝評詁 :冇安全套嘅情況下做一次(多次嘅風險又唔同計法)陰道性交,當然有機會感染到愛滋病毒 ,風險喺咁嘅,如果我(男方)喺愛滋病毒帶菌者,插咗入去又射精嘅話,囡囡(女方)受感染嘅機會最壞嘅情況喺大概一千二百分之一,不過因為我冇愛滋病毒,所以喺囡囡絕對安全。相反,如果囡囡喺愛滋病毒帶菌者,我受感染嘅機會比囡囡低八點五倍(因為女性受感染機會比男性高八點五倍),即喺大概有九千分之一嘅機會。除此之外,呢種愛滋反轉錄病毒極容易受環境影响,剛好之前睇過池裡面嘅温度計,池水有成三十九至四十度 ,愛滋病毒嘅生存力會大減,再諗清楚,我細佬冇任何傷口 ,所以我估計就算囡囡U真喺帶有愛滋病毒,我受感染嘅機會可能衹喺九萬分之一。....

打真軍那一剎那自以為頭腦很清醒 ,分析過所有風險才去幹,點知等到三個月做愛滋檢驗之前便開始驚 ,總喺覚得自己會中招,成日諗住中六合彩的機會亦夠低啦,都有人中,萬一測試結果呈陽性,不單止喺無藥可救,重要受好多年苦先至會死,最攞命就喺會名譽掃地,都唔知點向屋企人同朋友交代,在腦海中諗過好多次點樣可以製造意外咁自殺,可以一了百了。三個月過去,報告出來喺陰性,但仍然自己嚇自己,總喺認為測試可能錯誤,或者可能未有足夠時間產生陽性轉變,等多六個月再驗過,都喺陰性反應,但過去一年真喺冇晒性趣,講真,嗰種感受真喺好驚架 ,以後都唔敢再打真軍

主要想同大家分享嘅重點喺,就算打真軍導致嚴重後果嘅風險唔高,但嗰種感受真喺好痛苦 ,好難頂,大家上陣小心,就可放心。

因為篇幅太長,我把這篇討論分為六個主題,希望各位師兄指教指教,大家分享分享。

glad u r ok ching
回覆 讚好 不讚 使用道具

c hing 一時衝動,帶來成年心驚膽戰嘅痛苦,足以為我們的借鑑。

希望唔好造成以為愛滋病既感染率底既錯覺

回覆 #1 BOND007 的帖子

絕對同意ching講法,出黎玩,無謂搵命博,還可能要家人去承擔!

我很贊同

冇錯,其實打真軍嘅風險好高,我真喺驚嘅其實喺...嗰個囡囡而家已經返咗屋企,所以唔怕坦白講,我同囡囡入房之後打咗一個正正式式真到唔可以再真嘅真軍,呢個風險就真喺高啦!

都唔明搞都搞左仲有咩好驚.....自己要對自己既事負責嘛

good on you brother, don't do it again lor

不嬲都話: "中出? no way!!"

Thx  a lot at ching

bond兄...好耐無見...
原來你驚到依家

原帖由 honchan 於 2009-6-15 19:21 發表
bond兄...好耐無見...
原來你驚到依家

其實我都試過你既經歷..自己驚左好耐...等驗完先放心..
希望好快愛滋有得醫...RNA始終會易對付過dna既乙肝

回覆 #1 BOND007 的帖子

yes, me too.

Even Oral need dum.

I am afrid when paly at cp do not use dum for oral.

No good.

Only wife, girl-friend need not dum.

自求多福.多謝師兄報籵及分享心得

原帖由 ~ccf~ 於 15/6/2009 06:04 PM 發表
都唔明搞都搞左仲有咩好驚.....自己要對自己既事負責嘛

負責與恐懼喺兩回事黎架,責任感由前腦控制,驚喺人(以及其他生物)嘅本能反應。可以有責任感去面對但同時亦可以驚架。

打真軍真係唔好試... 帶個 0.03 去玩都有 6-7 成 feel
無謂玩到咁大....

如果囡囡情深款款咁同你講話:「我鐘意不帶套跟你做。」你會作出乜嘢反應?

I have also similar frightening experience in a HK sauna around two years ago, but of a different nature. May be due to an unsuitable size, the dom dom was loosened in the middle of the ML process. However both the bg and I did not detect it, until the end of the process ...

Afterwards both the bg and I were really scared ... It was a big psychological torture !!!

原帖由 super2006 於 16/6/2009 02:30 AM 發表
I have also similar frightening experience in a HK sauna around two years ago, but of a different nature. May be due to an unsuitable size, the dom dom was loosened in the middle of the ML process. Ho ...

冇錯,就喺呢個形容詞:    "sychological torture".