悉尼資訊

多謝報告!!  good information !!
回覆 讚好 不讚 使用道具

SORRY呀 咁多位師兄
自從細佬忙完考試之後唔記得再上黎REPORT

206 commonwealth street surry hills
呢間SHOP O係CITY附近, 行過去10分鐘, 呢間SHOP 以價錢同女女質素黎講
我覺得算係抵玩. 不過咁多位準備去呢間SHOP O既師兄要有心理準備, 就係隨時會遇到恐龍
點解我咁講呢, 係因為我去過3,4次都食到好野之後, 有次再去, 4件女女行出黎, 有其中2個我好肯定係超過40歲
仲要係好似農村阿嬸咁樣...我即刻衝出門口走佬, 因為真係有D想嘔

不過呢個只係一次姐, 我之後再去返, 都有高質女女

講返間SHOP, 女女來自好多唔同地方, 韓國, 日本, 中國, 香港, 泰國, 越南, 馬來西亞, 台灣, 鬼妹我都見過
尤其係韓國同日本女女質素都唔錯
PRICE: 7PM前  $110/30mins   $140/60mins
          7PM後  $130/30mins   $160/60mins

相比起其他SHOP真係平D, 如果遇到高質女女就真係好抵玩
尤其細佬試過, 遇到一個勁索韓妹,
細佬真係覺得佢好似天使咁, 樣靚, 屬於乖乖女果種, 唔似整過容, 身材高大約170, 皮膚勁滑又白, 全天然波C CUP
細佬搵過佢一次就沉沉地船, 之後都搵過佢3,4次, 同佢熟左之後就真係好似同女友玩咁  超正!

另外都食過另一個靚韓妹, 一個F CUP 超巨乳日本妹 同埋一個 D CUP 北京大學生
所以想搵好野O既師兄不妨去206 碰下運氣喇!

回覆 #22 lorettalee 的帖子

loretta, 还在SYDNEY 吗?  我在UTS 哦 得闲一起啊

咁多位澳洲C兄~~

我想問下PERTH有冇野玩????

細佬我岩到PERTH唔知邊到有野食~~~

咁多位C兄可唔可以話一話我知邊到有野食???

原帖由 bigbigrice 於 2009-10-12 04:53 發表
支持澳洲巴打!!!
我係布里斯本就無你咁多姿多采啦
你個邊$110/30 minutes
呢度d brothels坐底都150起跳...

好彩黎緊十二月初..同跨年都會去悉尼咁到時...
要麻煩師兄啦 ...

ching住係brisbane? city?

去開邊度玩 介紹D好地方黎

brisbane有D都係$120-130左右 30mins

有無澳洲巴打試過網上面賣廣告可以incall/outcall果D囡囡? 好似唔錯, 好想試下

試過MYOUTCALL 1次 都叫做唔錯 不過就係貴 550/2HRS 不過就係學生妹

去左No.1食韓妹 , keeper  係韓國人, 好Nice !

BTW,  有HK 女係度揾食, 一入門口就聽到2條女係度講廣東話

thanks chin's information!!!

try travelsexguide.tv.

依家NO,1 唔同左以前喇
老闆都換埋 冇1年前時去咁好玩
又有CATWALK睇

原帖由 l00141 於 2010-12-8 11:57 發表
依家NO,1 唔同左以前喇
老闆都換埋 冇1年前時去咁好玩
又有CATWALK睇

thank you.

不過佢都帶3-4個女女出廳比我揀.

Anyway, 算啦, 短期都唔會去  

I am in Brisbane, there are more expensive here and BBBJ is illegal in here as well

回應 devilb 的帖子

有無邊個場適合親手去呢~

价钱真系唔便啊!!!!!!

我4月會過澳洲讀書!睇定資料好正!

讀書?一定係讀"性"言書啦!

回應 bigbigrice 的帖子

Ching, 我會去 brisbane 呀, 有咩好介紹呀?

Thanks for the report!

回應 utzec 的帖子

Yesterday visited "Eternity" - Korean girl, body massage only, AUD150, service just below average.  Not a recommended sauna to go.  Any suggestion for full service in Sydney?  Have any brothers gone to "Babylon" in Market Place?