[唱K-GF] 夜闖全日

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

夜晚十二點零收工, 一點check in, 一點三入閘

同男主任講第一次去, 循例講解收費後叫佢介紹個好力
機師中間%%
五呎二三嬌小型, 吸手堅挺
小弟覺得樣貌應該都算OK(房比較暗, 睇得唔係太清楚)
小弟比較沉靜, 所以同機師無乜交流

Part1
有力(唔受力者請自行考慮), 位都按得幾準, 唔係淨係得個大力死按
按前講o左膞頭同腰比較攰, 所以依兩個位按得特別耐, 按完之後鬆晒
按腳就無乜特別好, 可以接受

Part2
RPP一般, BM+由頸啜到腰
轉身無吹奏, 失望
玩雀技巧一般, 全程佢有佢啜Lin玩雀, 我有我搓波
玩o左差唔多十分鐘降落

之後再按頭+膞頭就夠鐘say bye

走前食o左個燒賣, 味道都唔錯, 三點走人, $528+$20 Locker Tips

後記
1) 男主任都幾好招呼, 唔知係咪因為講o左係第一次去+同場無乜客(得3-4個), 女主任都埋o黎吹o左幾句, 仲主動留埋電話(唔係因為我靚仔, 佢只係想拉客, 不要問電話)
2) Locker仔無乜招呼, 走o個時沖完涼自己開Locker換衫
3) 走o個時換衫發覺有人拎過我個銀包出o黎, 第一時間睇一睇, 不過無唔見o野 (唔知係咪我話第一次o黎, 驚放蛇!?)
4) 搭Lift上去時幾尷尬, 去到8樓(某某網吧)開門, 無喇喇走條女入嚟 , 佢想去15樓, 但我搭緊o個部Lift係唔去o個層(正門入去左邊最後o個部), 條女仲要無喇喇問我部Lift停唔停o個層(但其實個按板已經寫到明"不停此層")
5) 請問各位ching機師會否吹奏係咪睇彩數?

回覆 #1 leepokguy 的帖子

唔係化 , 無可能可以咁做, 你要發爛炸啦.
3) 走o個時換衫發覺有人拎過我個銀包出o黎, 第一時間睇一睇, 不過無唔見o野 (唔知係咪我話第一次o黎, 驚放蛇!?)
回覆 讚好 不讚 使用道具

我第一次去,日間未試過師兄情況!

someone check your wallet?
it is totally unacceptable bor

原帖由 leepokguy 於 2010-12-10 07:46 發表

機師中間%%
五呎二三嬌小型, 吸手堅挺
小弟覺得樣貌應該都算OK(房比較暗, 睇得唔係太清楚)
小弟比較沉靜, 所以同機 ...

Usually BJ would be provided at "Whole Day"

回覆 #2

我都有諗過一諗發唔發佢難炸, 但無實質證據好難講, 佢可以死口話無, 我都吹佢唔脹, 而且我又無唔見o野, 咬佢唔入

回覆 #5

唔通真係第一次通常都無運行

don't go and black list

3) 走o個時換衫發覺有人拎過我個銀包出o黎
Blacklist !!!

一定 blacklist 機餐都咁貴

原帖由 leepokguy 於 2010-12-10 07:46 發表

Cannot acceptable :nono: :nono:

samsamdog 該用戶已被刪除

原帖由 leepokguy 於 2010-12-11 08:15 發表
回覆 #2

我都有諗過一諗發唔發佢難炸, 但無實質證據好難講, 佢可以死口話無, 我都吹佢唔脹, 而且我又無唔見o野, 咬佢唔入

回覆 #5

唔通真係第一次通常都無運行 ...

咁就要大聲同其他師兄講BLACK LIST佢, 唔好再去.

可能又因為以前第一次去其他場玩o既時條都試過咁o既情況, 所以都無第一時間同佢地嘈
曾經o係佐敦某細場試過, 油麻地XXX同朋友兩個又試過, 九龍城某場(已執)都試過

原帖由 leepokguy 於 2010-12-16 00:29 發表
可能又因為以前第一次去其他場玩o既時條都試過咁o既情況, 所以都無第一時間同佢地嘈
曾經o係佐敦某細場試過, 油麻地XXX同朋友兩個又試過, 九龍城某場(已執)都試過 ...

咁x多?
我唸你下次齊帶現金, 帶多一舊水算

妺妺

南北貨國工會統一不要浪費時間

回覆 #14 性急仔 的帖子

所以我每次去玩都只會帶2張5百或者1張5百2張1百, 另加加1-2張廿蚊for locker仔就算, 咁就點都無得攞, 如果攞我廿蚊紙, 我都無咁大損失, 最多以後唔再去, 如果攞我1百或者5百, 佢都怕我報警喇

Thanks for your report!

leepokguy 發表於 2010-12-10 07:46

所以我從來沖完涼後,電話銀包一定跟身,dup個時就放係床底個頭睇到個聾度.放係locker好唔安全

好on 9囉!!小爆佢!!