婚後冇性

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前都討論過,好多人婚後性生活減少,陸續都有朋友咁講,不過之前都係結婚十年八年的中年朋友所講,最近有幾位30歲左右的,都講有呢個問題,其中一位兩個月冇做喇,佢話老婆樣樣都好,唯一缺點係唔鍾意做...一年只係做十次八次; 另外有兩位朋友都係話老婆好忙/ 經常出TRIP,所以一個月最多都係做一兩次,平時一係自己解決,一係玩PS

我未婚,所以有D野我冇體會過,但年輕夫婦咁耐唔做,點得呢!婚姻生活唔係以性維繫,但你明知血氣方剛的老公幾日就會儲滿,唔想做都用其他方法搾哂出黎先啦,否則長期谷精上腦,好易出事喎,到發現佢有外遇 / 召妓/ PS / CAMSEX 先鬧佢?到時係離婚,定係成世有條剌? 兩者相比起,定期滿足老公會簡單D吧

男士又應該體諒下老婆啦...平時幫手做下家務,老婆冇咁多野做,咪有時間同精神上床玩囉~~

我30零,老婆樣貌身材都唔差,就係對佢冇性趣
佢成日叫我去睇醫生
回應 windtear 的帖子

是否嫂子過於被動,在上床時什麼都不做?吻不得,摸摸不能,令你毫無作戰心態.

well
I think it is really depends on both parties
I don't think the wife can hold their husband even if the satisfy they sexual needs.
Be frank and be ture to your heart
all man love new things
so the trick to the marriage is new spark rather than just sex
Good post!
每一 pair 都要獨立睇,無絕對。
回應 dd.chan 的帖子

對耐左...就好似餐餐食龍蝦,食1000隻之後你會寧願食白飯...
小弟今年20有9,試過之前同左1條女一齊6年,最後果兩年真係唔想屌,都係幾個月先屌1次,唔係我唔得...係對住佢唔想屌,冇撚晒free
在一起时间久了,激情就会变成感情。。。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:51