被迫幫條港女奶西.....

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前排玩online game識左條女,傾左下電話(覺得把聲幾甜)就約左出去飲野,

初頭唸住如果係豬扒,飲完就即閃,點知見面發覺佢都OK靚,身材有波有腰,短裙絲襪都幾性感(歪念),但唯一要彈係細粒左d,

坐低傾計,原來佢係讀IVE,咁我大把野吹,你一言我一語,間中又加插一d爛gag,大家有講有笑,成個氣氛相當唔錯,根住我就想承勢請佢睇戲,點知未出聲,佢接完個電話,就話有事要走

先,......(心唸,句對白咁熟既???..當時我下定決心,要溝到佢為止!!)

過左一日,佢主動MSN我,話唔好意思,解釋完一輪......根住我又約佢聽晚食飯,佢應承左,個晚我地唔經唔覺傾到兩三點,攪到聽朝番學遲左一個鐘,@@!

放學番歸換衫,今次我早有準備,臨出門口噴左d『正』野,好攪惦出發!

約佢七7點,佢8點先蒲頭.............................................................算~
佢提議去食日本野,.................係咁狂叫..................(用左四舊水)..........算~
食完去睇戲,未開場,不如行陣先,佢提意買野送俾佢....(用左三舊水).....................算~

睇戲果陣,我地除左言語交流外,慢慢開始有身體上既接觸~
佢話:我好鍾意你依隻香水味~好香(個頭借d意唉埋離)
我話:係咩?係咪呢種味,根住我扮放屁~~~砵
佢大笑話:好衰嫁,根住想用手打我,但俾我一手捉住,我唔肯放手,佢嬌聲話:放手呀~ 我話:我唔放,佢話:放手呀,我話:唔放......(根住因為太嘈,我地比人@@@@@~)
就係咁,我地一路拖住手,睇完場戲。

散場後,我唸住叫佢上我屋企玩,但佢話有d唔舒服,我見佢塊面紅紅地,就話不如送你番屋企,佢話:嗯
根住我地一路行,一路傾計,步伐好慢,貼得好近,幾好Feel~但佢好似有d唔自然...
之後,有人跑步經過,我話間中都會係附近跑步,佢問,係邊到跑?我話由屋企跑去馬鞍山公園,佢話好耐無去,就提議去果度坐下,吹下海風~

行到入去,見到有好多情侶,我地穿過公園,係近海既長椅坐低左,
一陣陣淡淡海水味既海風樸面而過,條女係手袋攞出包煙,問我要唔要,我耍手話:少食(心唸:條女食煙?)
佢話其實佢最近好多煩惱,但同我一齊覺得好開心好興奮,我話:我都係

隔左一陣,我問:係呢,你同男友係咪散左?佢話:係,但唔想提.....,我抬頭望住個天:今日天氣幾好~
突然,我大聲話:流星呀!佢問:邊到,係邊呀??我指住架 飛機 話:喂,快d許願,佢真係好認真恰埋眼,係果個時候,我嘴對嘴親左佢一下,
佢話:你個死仔包,厄鳩我! 我扭住屎忽,好囂咁話:追我呀笨~.....根住兩條友係公園入面走嚟走去,走嚟走去.....
之後我詐第俾佢捉到,佢咕住我條頸,對波頂住我背脊,我扮野話:哎哋,哎哋(其實好冧~)但之後佢好大力咁me我,個下我痛到喊咁濟:喂,對唔住,好累,不如坐下。

根住我地坐低,我主動幫佢抺汗,佢眼金金咁望住我,我含情默默咁望番佢話:其實你好靚,好可愛
根住佢埃係我心口,我隻手放係佢大脾,大家無出聲,望住個天,感覺到佢脈搏跳得好快,個身好興,(睇嚟嚟料.....)
佢話:你睇,個天好靚,我問:有無你咁靚,根住佢微笑,溫柔咁攬住我,我地開始打車輪.....
條女真係好似好high咁,一係唔打,一打就停唔到口,連公園廣播話就離關門佢都好似聽唔到,我就更加係又嘴又巢(巢到連絲襪都撕爛埋)
之後,有人經過,我地初頭無理,但之後佢都主動停左落嚟,我問:你怕唔怕黑?佢話:少少la,咁你呢? 我話:好怕,我真係好驚(係咁攬住佢),
之後佢話有d口乾,我話果邊有飲水機,我都想去洗面,我地就行左過去。

佢一路飲水,我一路係佢旁邊攪事騷擾佢,根住佢搵水潑我,我又彈番佢,嘩,佢直頭含水噴我,之後哩入女廁,我係門口樸完佢,
到我哩入隔離既傷殘人士廁所,初頭唸住順便痾篤尿,點知,佢衝左入嚟,係咁me我,我見叫極佢都唔停手,我索性渣佢個波,佢又渣番我條j,越玩越癲,
根往鎖門,兩條友又打車輪,(睇得出佢開始發晒姣咁,.....)
佢一路嘴,一路問我有無套,我興奮話:有(心唸:套尼家野,放係銀包,隨身攜帶)

突然巢巢下,有d乜野跌左出嚟?原來條女飛機場裝假狗,唔怪得之頭先渣佢個陣有d怪怪地,佢見我咁既表情,即刻有d黑面
根住佢提出左一個要求,叫我幫佢奶西,我唸左一唸,呆左一陣.....,佢好似等唔切,已經幫我帶套含緊,技巧仲好似好純熟咁..我話:喂,唔好,.....唔好.....唔好俾佢停
但好快就停左,佢換左個位置,坐係廁板,雙腿慢慢舉起,擺出擘脾姿勢,佢話:到你,我話:吓,咁快
我呆左一陣,有d不知所惜,.....(心唸,你帶套吹,大佬我無,雖然好嫩下,但聞到好似有陣尿味.....).....之後我好有原則咁講: 對唔住,我唔會幫女仔奶西.....
佢笑左一笑,根住係咁撒嬌,係咁撒嬌,又摸我個頭,乖la...,我又拒絕,佢開始發爛渣!!!!!!!

好臭串咁話:好,你唔奶,我大叫,話你強姦我!!

我.....我真係俾佢拋到,佢問:點能樣?奶唔奶?根住想大叫.....
我話:等等,對唔住,係我錯,之後好無奈咁...............(我覺得有d唔開心)............佢就露出一副好淫賤既面容
......再之後,開始扑野,一路扑,我一路用『濕潤既嘴』強吻佢.....一路插...一路嘴!!!!!
再再之後,完事.......................,完事後我個心離左一離,因為發覺佢個裝熔得七七八八,露出原形素顏!!
果下感覺就好似..........彭氏兄弟 之 『見鬼』 一樣,......走果陣仲撞到個管理員,見到佢係咁係到偷笑,唔知笑乜......

果晚之後,我內心既深處留下左一個永不磨滅既烙印,所以一直潛水,唔再打算搵條女,但......最@@就係住埋同一區......

過左幾日,我同班Friend一齊去踢波途中,點知兜口兜面係路上撞到正,佢同幾條Wet女一齊(OK索)
心唸,有無咁邪呀~大佬.....

討論

吸引: 3.7 離譜: 1.5
搶鏡: 3.0 惹火: 3.0
搞笑: 4.0 無聊: 3.0
醜惡: 3.0
吸引: 4 離譜: 0
Good story發表於 2011-1-22 13:01
吸引: 2 搶鏡: 3 惹火: 3 搞笑: 3 無聊: 3 醜惡: 3 離譜: 3
發表於 2011-1-24 11:14
吸引: 5 搞笑: 5
good story發表於 2011-1-28 21:49
Part 2

佢話: xxx,我以為你死左?做乜打俾你唔聽我電話?

我9up話: 最近專心練波,代表香港踢世界盃,所以無理部電話

佢一名熱褲FD串嘴: 哈哈......流浪漢世界盃呀??

我其中一個FD話: 乜我地似犀利哥咩?我地高大靚仔好多~

我另一個FD望一望佢地個造型話: 咁你地係咪砵蘭街女子隊,都幾世界波Bo,不如一齊砌番場呀~

成班仔大笑,哈哈..

我見氣氛有d火藥味,轉一轉話題話: 係呢,你地著得咁令,去邊呀?

佢話: 我地去睇戲,仲未買飛,不如一齊

佢一名濃裝FD插嘴: 佢地好似好窮又未夠秤,入唔到戲院嫁!!

成班女大笑,哈哈..

我賴有風度咁話:今日唔得,不如聽日一齊去唱K呀,順便睇埋世界盃,......我地請!!
(點解咁好死,其實因為我已經睇中左其中一條好COOL既大眼妹!!)

OK 咁電聯~

當日,我特登帶埋支 AB爽 ,唸住放學唱k噴,

仆街,點知出學校門口個陣俾大波蓮截停
佢問我令住d乜? 我話: 香水呀MISS , 佢話: 番學學咩人噴香水,根住攞嚟自己噴左兩野,
我即刻O晒嘴,......MISS我趕時間走先(幾驚攞唔番)
之後又有阻滯,我地三條仔坐巴士塞車遲大到....,
係咁俾人係電話屌,幾驚佢地以為我地玩野放飛機走人,之後幾經辛苦,終於去到,打開K房門口......

我地呆左一呆,因為遲到,佢地群情洶湧,我地係咁俾班女圍屌,我話:係咁既,因為我地.....扶亞婆過馬路所以遲左,
D女話:唔好講咁多,每人自隊一杯,我其實酒量一般,亦唔太鍾意飲酒,但都焗住飲晒,根住依稀見到有條女係到偷笑,(心諗:好彩你有黎~),佢就係我既目標人物大眼妹

<本人在當時人強烈的要求下,已將所有曝光的圖片全部刪除>

以下為化妝後 及 未經深入研究之初步人物評分:

亞西(變身後)          濃裝                   大眼                  熱褲                 豬豬
索女度:★★★★☆     索女度:★★☆☆☆      索女度:★★★★★     索女度:★★★★☆    索女度:★☆☆☆☆
身材度:★★★☆☆     身材度:★★★☆☆      身材度:★★★☆☆     身材度:★★★★☆    身材度:★★★★☆
港女度:★★★★★     港女度:★★★★☆      港女度:★★☆☆☆     港女度:★★★★☆    港女度:★★★★★   

本人                  醬爆                   古仔                  
靚仔度:??????????     靚仔度:★★☆☆☆      靚仔度:★★★★★     
身材度:??????????     身材度:★★★☆☆      身材度:★★★☆☆     
貧窮度:??????????     貧窮度:★★★★★      貧窮度:★★☆☆☆

跟住大家介紹左一論之後,各自搵食,我借d意坐係大眼隔離,同佢傾計,言談間覺得佢都幾撕文大方,無想像中咁cool,近睇亦相當之索(但feel到佢好大陣煙味)

傾傾下佢問:你唔點歌既?不如合唱呀,我話:頭先扶亞婆過馬路個陣屈親個喉龍,不如你地唱呀,佢笑住話:玩下la.....,坐隔離既(咪霸)亞西,隊左支咪俾我.....唱la,扮野~

我一係唔開口,一開口就全場靜晒,唱左幾句,就俾人扮唔小心cut左首歌.....

大眼話:哈哈,你都幾有個人風格,我心唸:尼句讚定彈??跟住見古仔班友玩骰中玩到V嘩鬼叫咁,我就提議話:喂,不如同佢地玩骰中!

佢地班壞人真係講大話唔眨眼,擺明就係成班骰魔,尼獲真係捉蟲,我隊左幾杯之後,開始到(頂).....內容係2樓↓

<本人在當時人強烈的要求下,已將所有曝光的圖片全部刪除>

熱褲串嘴話:喂,乜你咁屎嫁,面都紅晒,洗唔洗call白車,唔飲得唔好學人飲~

我話:昅到你露底所以先面紅啫,叫定半打啤酒轉頭再飲過.....,唔該借借~
豬豬問:去邊呀你,打飛機呀?
我話:我去痾尿,你係咪見口乾?一齊lo!
豬豬:痴線~(成班大笑:哈哈)

之後我叫左醬爆同我去7仔買解酒丸,自己走左去廁所『湯』(都幾辛苦),跟住古仔走左入黎,問我有無事,我話:而家還可以,但再飲可能會死
佢話:你湯完,等陣唔好再飲la,再飲我地就無下半場玩.....,(之後我地三條友係走廊開左5分鐘會)

入番去,見到班女偷偷地係房煲煙,我唔理咁多,攤左係到,休息下先,佢地照舊玩到拆天,跟住大眼走過黎問我有無事?
我話:我好似有d醉,同有少少涷...(心唸:你可唔可以俾d溫暖我)
佢話:咁你休息下(跟住幫我襟左件外套係身)
我話:你真係好人,又靚女又細心,攪到我鍾意左你添~  
佢笑一笑話:係咩?我話:係呀,唱歌把聲仲有d似謝安琪,不如你唱佢d歌俾我聽呀,我好想聽~
就係咁,我一路聽歌一路迷迷糊糊,恰左一陣...

過左唔知幾耐,我俾佢地既叫囂聲嘈醒,一起身見到自己訓左係手袋堆到,身邊多左濃裝同豬豬兩條女,佢地攤左係到,明顯好醉,我個頭都有少少痛.....
望一望電視:播緊南非對墨西哥,下半場88分鐘,紀錄1:1,心唸:吊~訓著左.....,再望一望佢地,見到班女除晒外套.....,嘩,古仔無著衫坐左係到?.....醬爆仲堅,著住條孖煙通企左係到.....,我心唸:你地攪乜春?

原來佢地係到玩緊除衫大話骰,戰情仲係一面倒,個下我本來想幫手玩埋一份,但唸唸下佢地咁屈機,都係旁邊打氣算,
眼見男方除剩底褲,女個邊輸左要除Bar,尼鋪相當緊張........,大家都靜晒(已經無人理場世界杯)

熱褲細聲話:八個3
古仔唸左一唸話:八個5
亞西望住古仔話:.....九個5
醬爆呆左係到,即刻俾人吊,(喂,到你呀~仆街),跟住佢戰兢兢戰咁話:十.......個3
正當大眼想出聲既時侯,熱褲(噗一聲),大叫:開你十個3,我一個3都無!!!!

三二如六,九九八十幾,加埋岩岩好....唔夠十個3

班女好齊心咁大叫:除褲,除褲

醬爆係個講口齒既人,佢好有型咁慢慢企起身,(位置上,盞射燈岩岩好打正係佢下體)相當搶鏡!
佢好快手咁除低條孖煙通,再以極速憂番條孖煙通!原來佢想象徵式除一除,叫做除左,等大家吹佢唔脹~(好野!咁都俾佢唸到!!)但..問題係,佢憂番孖煙通果下,雞手鴨腳,條褲卡住失頭哥定唔知乜野,唔上唔落,卡左大約三秒.....,

果三秒全場既視線就集中左係佢條賓周果度,我坐得遠,只見一條黑影左搖右擺,左搖右擺,搖搖欲墜,fing左兩下,班女睇到V嘩鬼叫,血脈費騰,與此同時,有個部長推門想入黎收野......果一幕成為左我地既經典!我不禁拍照留念!!

之後我地實在係再無面目留低,於是離開左k場,.....班女就去左廁所補補粉,我地都去補補香水.....
十二點幾,大家企左係條街,初頭唸住上事但一個人屋企,但咁多人,個個都唔太方便,又唔想散住(大家似乎有d唔夠喉),企左好耐,終於有決定.....

首先,我俾左三舊水醬爆坐的士,叫佢打消輕生既念頭,送濃裝同豬豬番歸先,而我同古仔同三條女就上另外一部的去尖沙咀,打算食完宵夜再落巴睇2點幾場波,(尼個安排相當唔錯,但如果可以撇甩埋亞西就仲好)

去到尖沙咀幾條女又話想食依尼樣,又話想食果樣,之後無位又要等,等左一陣又無耐性,不如去第二間.....,唉~好很煩,
我見攪完一輪都未有位就話:不如直接落巴食la,點知行左幾間巴都爆晒,(心諗:咁多阻滯,唔通連個天都唔鍾意我??)
正當大家開始抱怨既時候,我地行經一間酒店,酒店門口貼左幾張好正既甜品poster,古仔提議:橫惦酒吧多人無位,不如買野上酒店一路食,一路睇波呀,班女即刻話好!!

我望望銀包.....之後話:就咁決定la,

正所謂出錢又出力,開間大房千幾蚊,我地仲要做埋外賣仔,班女完全無打算幫手,仲當左係自己屋企咁,熱褲吩咐我地攤開張細木台,放d野係果度,佢地就自由活動.....我開始有d後悔,古仔見我面黑黑,就拉左我入廁所(開左個會)

之後大家飲飽食醉,無所事事,係到吹水,熱褲話:大家估下等陣場波邊隊贏,亞西話:我捧法國,熱褲話:我都係,法國多靚仔(問佢地有d乜野球員又答唔出, 跟住話列貝利),古仔話:吓,咁都算靚仔?我問班女估中係咪有獎先?大眼話:獎你表現醬爆式除褲!....我扮醬爆把聲話:我唔制~.....(成班大笑:哈哈)

跟住古仔話:場波又未開,不如搵d野攪下(其實我地早有準備!!)

大眼提議:喂,不如開木台呀,但最衰尼到無麻雀
熱褲話:我有啤牌,不如鋤大D,一蚊隻,十隻抄!!
亞西即刻話:鋤D咁悶....,起碼五蚊隻,五隻抄,十隻三抄!!
我話:我唔識鋤大D,不如包剪揼,一千蚊鋪,輸三鋪食人屎!!

大家開始議論紛紛.....,跟住古仔提議左一個新奇,刺激,好玩既遊戲,大家初頭猶疑左陣,但好快就決定玩尼樣,

尼個遊戲就係傳說中『四大同女必玩遊戲』之首既------抽皇帝遊戲!!!!!

遊戲解說:
假設五個人玩,預備五張啤牌,分別係2,3,4,5,同k,五個人每人抽一張(但唔可以俾人睇張牌),抽到k就即係皇帝,皇帝可以命令一個或兩個號碼,服從自己既意思做出一d行為,尼個亦
都係遊戲最可怕之處!!

班女識玩,當然無咁順攤la,事先講明左唔淮要求三級野,同埋唔可以太過份,我同古仔淫笑回答:梗係la,梗係la.....,但如果唔聽皇帝既話,就要食舊超多滑沙B既壽司!
大家同意後,好!遊戲開始,洗左牌,自己抽,抽到k就係皇帝!

全部人都開始緊張起黎,到底邊個抽到皇帝呢?

我一抽,.....超~.....2仔,
古仔大叫:我係皇,..嗯...3號餵2號飲左包豉油佢~
成班話邊個2號呀,邊個3號呀.....,亞西抽到3號,我話我係.2號.....,唯有照做,飲完我話:嘩,好咸呀~,亞西話:你不嬲都好咸嫁la,成班大笑,哈哈~

跟住再抽...,今次我做皇帝!!
5號係皇帝面前.....做.....十下掌上壓!(其實古仔同我講過,玩尼種遊戲要由淺入深,等大家適應左之後,再慢慢得寸進尺)
大眼話:我係5號,....好彩係做掌上壓啫,但十下我唔知做唔做到.....,
跟住佢係我面前趴低左,僥起屁股,(因為當時佢著件鬆身衫加短裙,其實好易走光,我竟然無唸過尼個問題)佢隻手好似無乜力,好辛苦先做完十下
期間我一直偷望佢對波,嘩~好白,好滑,睇到我入晒神,跟住亞西望住我話,你條友仔係到昅野!
大眼就眉望左我一眼......我即話:無咁既事~......跟住好彩電話響,原來醬爆打黎問我地係邊?.....我地成班係咁點佢買零食

跟住大家再抽...,今次熱褲做皇帝!!
佢話:3號同2號一齊幫我按摩....揼下肩頭...一分鐘
跟住兩個女仔就幫佢按,個下佢就好似真係當左自己係女皇咁....,佢恰埋眼,個樣好似好舒服...
古仔話:你都幾識享受

之後個幾鋪,大家D命令都係好小兒科,無乜特別,我見大家開始有D悶,我又抽中皇,就開始攪下事....

我話:嗯,4號扮狗一路吠,由尼到一路四腳爬爬,爬到去門口......來回兩次
亞西大叫:吓仆街,係我!!跟住都有照做,(佢地成班著成咁,其實做好多簡單動作,都好易走光,不過唔知會抽中佢,我對佢興趣無乜.....)
成班氣氛開始好番d,因為亞西扮狗都扮得幾滑稽.....

跟住再抽,亞西大叫:到我中la,haha....!!嗯.....4號扮龜由尼到一爬到去門口......來回兩次,嗯.....同埋係俾皇帝騎住
我心唸:扮龜仲要要俾你騎咁大獲,大佬千其唔好係我中!
古仔面色一沉,賴有型咁話:我係4號
班女意氣風發:扮龜,扮龜,扮龜..........,只見古仔無奈地四腳爬地,亞西騎左上佢背脊,爬走其間仲要UN下UN好囂咁話:爬快d la龜龜
古仔跟住真係爬快d,亞西捉唔實,失足墮龜露底(係黑色),個樣有d狼狽,跟住成班大笑:哈哈....古仔笑住話唔好意思~

之後到大眼要執行命令,(烏低身,原地轉十個圈),佢岩岩好做到第十下,即刻企唔穩跌向亞西同我方向果到.....,
我第一時間飛身攬住佢話:小心,佢望住我溫柔咁話:唔該,我感到佢個身好興,與此同時,有人按門鐘(原來醬爆上到黎),古仔開門:嘩你咁快到?佢流晒汗咁話:係呀

醬爆一黎氣氛即刻好左好多,一來佢E期最紅,二來佢買左勁多野食,.....我話我地玩緊抽皇帝,醬爆想加入,但旁邊大眼話:嘩,你好大陣味,跟住大家停左一陣,食下零食,醬爆好快沖
左果涼,期間古仔係房噴左勁多香水,我就唔覺唔覺咁調暗左d燈.....
果陣差唔多一點幾.....醬爆加入圍圈坐低後,好,遊戲繼續開始!!(因為多左個人,加多左張牌,同埋最多可命令三個號數)
醬爆一黎就抽到皇帝,但因為叫錯左7號俾我地成班屈佢食左舊超多滑沙B既壽司,佢七情上面,死去活來,大家笑到碌地....

之後比較精彩既命令包括有:

>大眼蒙住眼餵亞西食雪糕
>我同醬爆同熱褲企係張木台跳辣身舞!!
>古仔扮醬爆除孖煙通

大家越玩越投入,情緒好高漲,心諗唔好停去盡d,之後我抽到皇,攪左攪新意思!!
我唸左唸:今次既命令係,幫我落樓下seven買支水(因為無晒水,全房都係啤酒,我其實口乾左好耐,但個命令當然無咁簡單la.......)係俾錢個陣,要同店員好有感情咁講3次『我愛你,我想同你玩SM』,4號全程用3G手機直播俾我地睇!!
成班即時問:幾多號講先?.....我話:5號.....呀~
醬爆大叫~吓又係我中!!....,果一幕大家笑到失晒控,(但我地應承左佢,唔可以公開內容)

我見個個都已經好high,越玩越放,之後我d命令就越黎越狠,班女d命令越黎越淫,醬爆帶頭開始玩番除衫......(問題係佢成日輸)
之後我地男仔已經除得七七八八,醬爆更加勁!!又除剩條孖煙通,跟住仲要輸埋!!因為佢唔肯再除,連最後一舊壽司都食埋(表情又死去活來),大家又笑到失聲.....
(我心唸,無理由班女咁勁獲獲都係罰我地),之後留意到原來佢地係到打龍通,但我無即場篤爆佢地,反而扮去廁所,借d意叫左古仔過黎,(跟住我地傾左陣)
之後我地偷偷地係d牌做左記號,開始慢慢贏番多d,今次到班女脫~

>大眼(唔肯除,但無壽司所以罰飲左幾杯啤酒)塊面已經紅晒,不過都除左條短裙,著住條有少少透明既粉紅底褲坐左係到
>亞西直頭罰飲到佢仆街,除剩胸圍,著住短裙但無著底褲(因為佢頭先有個命令係叫醬爆用皇帝條底褲粒住自己個頭)
>熱褲輸得最金,除剩胸圍,著住條t back,通屋走.....,但班女好似無乜野咁,越玩越open~

我同古仔睇到流晒鼻血,扯旗扯到條底褲爆開咁濟!!
跟住(底褲粒住個頭既醬爆)同我細細聲講:好似夠鐘開波Lo Bo,我望望個錶兩點半,話未呀,繼續.....

之後我同古仔d命令無去到咁盡,(因為大家已經除到無得好除),反而著重多d身體接觸~

我話:3號(咩)我過去門口,然後喂我飲水,跟住(咩)番我番黎(本來想叫大眼,點之中左熱褲)
根住我擒左上去熱褲到,佢話:大佬你好重呀,之後一步一步好慢咁走,
(佢皮膚好滑,滑到有d跣,攪到我夾得佢好實,相信佢feel到我條野一路行一路頂住佢,但佢無出聲.....)只係話好重好重呀,
到左門口,佢唔係餵我飲水(係灌):飲la你,攪到我同佢都濕晒(條底變得透明),之後我見佢無乜力,索性(咩)番佢番去,(期間佢好似有心咁請我食波餅).......留意到大眼睇到好似有d呷醋...

再之後醬爆玩到要亞西,奶地板,亞西要醬爆奶自己腳指.......我見大家有d反感就命令佢地去廁所面璧十分鐘...
跟住剩番我地四條友,大眼話:不如唔好玩,睇波la(留意到佢底褲下面位置濕晒),熱褲反而無出聲....
古仔唸左一唸,好....咁玩埋最後一鋪,但一定要服從皇帝既命令,大家同意.好!
古仔抽中皇帝:我既命令就係...........<完>可以講既就係:結果>>我扑左大眼,而古仔扑左熱褲

皇帝最後只係可以叫兩個人服從自己命令,假如你係古仔你會點做??
多謝C兄分享
精彩內文
very good do
Good posting.
溝女正傳!?
係唔係應該POST去成人小說區...
正... 我又要玩埋一份....
成人小說區???
好精彩啊...........不過唔多真實呱...
之前響某處見過, anyway thx ur post
精彩啊....正... 我又要玩埋一份....
thx ching  so good
係唔係真的?
如果你是學生, 屋企都好有米.
不過這經歷真的很精彩
十分精彩,繼續努力!
好精彩
咁樣玩真係好正, 好似日本AV咁

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:40