[指壓囡囡] 鳳城指壓

到左門口,但係結果無上過去
可去指數好似不高
企硬,唔彈鐘,衰硬!!!!!!!!!!   
ha ha !!
上星期食左陀地沙沙.相頭ok.保養超好.細細粒.太細粒.我米8 佢得我心口咁高.沖涼時佢要咭高腳我都係第一次見.口技就一流.爭d比佢吹爆.埋牙.窄野喎.不過陀地都係懶.坐坐下要換位我上.之後好近睇.有紋.好多紋.估計中到尾.33以上走唔甩.over all 囡囡係超細粒技術型.可番食~

沙沙下面已經係好夠窄.今日春記試左件下面重窄既.呢其都lucky.比我食到d 好囡囡
回應 麻麻煩煩 的帖子

樂兒.重係上pink中女.少有
回應 kimkim78 的帖子

我都想知~~~

剛剛比一個叫青青既中女強姦左。果然呢個場係食services。 可以車,可以指插,佢重狼過我,係咪我應該收番佢錢呢!題外話,收錢個姊仔幾好樣,有冇師兄知佢乜名同埋會客串嗎?
cokelight 發表於 2011-5-20 03:53
回應 kimkim78 的帖子

我都想知~~~

我今日上去有問佢邊個最後生,佢話我聽呢度賣點係服務。我知道即係冇乜邊個後生。
早兩個星期上去試下,睇左 4 個,相頭都真係,不過睇到第四個都算無咁刺激,而且仲夠細粒,岩我其中一個要求,咪好一餐,唔又好一餐囉,中囡服務方面係唔會差得去邊,雖然成日叫我 honey 乜乜,honey 襪襪,不過吹功好,同正場都做得放,俾我用大石責死蟹式吉左幾分鐘都無炸型。服務補番相頭 d 失分。

不過發現一樣 la 間好過其他場嘅優點,就係佢地 d 沐浴露係完全無味,咁玩完即刻見人都唔會有破綻 玩完放心交人又幫佢再加 d 分
最大敗筆就係無位放野, 就算大房都好, 你d手錶同鞋都唔知點放
放近自己就比抹身既水迪, 放得遠又整污遭隻腳
手錶永遠只可以放o係筲箕度, 成日驚踼跌佢
回應 cokelight 的帖子

窄西,我鍾意!!請問ching咩時間可食到沙沙同樂兒?可形容下樂兒嗎?邊個好d?
eeo_oee 發表於 2011-5-24 08:15

窄西,我鍾意!!請問ching咩時間可食到沙沙同樂兒?可形容下樂兒嗎?邊個好d? ...

SORRY.我未特別說明.樂兒係係春秋.not 鳳城
另外.上星期係鳳城食左件痴女.身材夠高.夠瘦.所以我有奶油相信佢打假波.不過.證據不足.
相頭一般(唔乞人爭啦).口技就值得一 .可返食~

Ching哩件痴女叫咩?有幾痴呢,講多少嚟聽下啦!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:52