[指壓囡囡] 鳳城指壓

回應 eeo_oee 的帖子

唔係唔想講.唔知踵乜鬼一時失憶.唔記得佢個名~
星期5.飲飽食醉.就一定思~~~3.00左右上到去.竟然冇房冇囡.等左成半粒鐘.其間有兩三個出左閘.不過都唔啱我口味.結果.要call 老闆另一個場d 囡囡黎客串.見人地咁遠走黎.相頭各方面ok.係年紀大左少少.ok啦.而且佢醉醉地high high地.呢種囡囡好耐冇食過.好去馬.
果然.high high 地.囡囡勁主動.平日我都唔做d 獨龍啊.奶背啊果d .叫停都唔停.成程搶晒彊.同春記"癲那"比真係有過之而無不及.一q 完左.一除dom.即刻成份攬住我.冇一陣.又即刻車落黎.然後又再攻擊小cokelight.不過.呢排身體唔好.(題外話.時運又唔高).搞極小cokelight都震作唔到.咁不如吹陣水先啦.依家先知佢叫ee.睇真d .相頭就真係麻麻.不過架生就保養得好好.而且sure 冇打假波.吹狙一陣.小cokelight 又有d 起色啦喎.ee 即刻手口並用上下進攻.當小cokelight 又再雄心勃勃之時.提馬上套.進攻~~最後.e.點解張毛巾咁濕既.ee.姐姐面都紅晒猛話high.唔通佢.....最後都夠鐘先沖涼走人.overall.可以番食.如果你想有比人強姦既感覺的話.

by the way. keeper 哥哥提起.上次高妹叫ada.佢親戚到訪.應該下星期返
聽日唔知邊段時間會平d 280 請指教
鳳城指壓  有邊幾個正D 我明天想試下~
又咩鍾數多囡D?
呢間野好似中更多d 好野食~
cokelight 發表於 2011-6-6 08:32
呢間野好似中更多d 好野食~

的確 這間野最近入的囡囡都好正, 所以變成近期最旺的場了
最近一定系鳳城指壓女神 zoe!
嘩~依家連呢個場都唔旺.好難約到心頭好
cokelight 發表於 2011-7-5 04:07
嘩~依家連呢個場都唔旺.好難約到心頭好

更正.係超旺.....d 紅牌又成日唔返~~~~~唉.
zoe.有肚紋.理論上生過.傾開計.講到屋企毫講d 唔講d.明顯重有老公.不過佢都有講.佢係偷偷地返工
除咗zoe都有咩好嘢?
下次要試~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:31