[指壓囡囡] 鳳城指壓

其實無咩...講樣, 3x 歲黎講算係索(鄧萃雯 feel), 皮膚重係白滑
身材就slim, 有肚腩, 對波就係新既濃胸技術, 軟同挻加pink lin
態度幾nice , 見親佢都笑淫淫咁...
佢口技好就點唔多講, 女上重要超強收陰
本身都係快槍手, 同佢做未試過長過3分鐘就爆
至於車輪指插及其他野唔係standard 服務, 你問佢比唔比
pitch 發表於 2011-2-17 16:09
其實無咩...講樣, 3x 歲黎講算係索(鄧萃雯 feel), 皮膚重係白滑
身材就slim, 有肚腩, 對波就係新既濃胸技 ...

嘩貢正仲想點!
pitch 發表於 2011-2-17 16:09
身材就slim, 有肚腩, 對波就係新既濃胸技 ...

問那囡囡叫什麽名呀?我想知
yes, I want to know too
爬下文就知架啦......唔好咁懶
cokelight 發表於 2011-2-13 02:24
6000~12000.有時有錢都唔得~

有錢都唔得時. 結果點?
cokelight 發表於 2011-2-18 05:53
爬下文就知架啦......唔好咁懶

都講左叫鄧碎雯咯...
小美幾正 人細波大 白淨好吸引 食左3次@@ 差d變左鐵達尼....
咁問小美返早或夜?
pitch 發表於 2011-2-14 23:07
之前上去, 撞返春秋美琪, 而家都係叫美琪

爬前一頁已經有........
227 發表於 2011-2-18 22:32
咁問小美返早或夜?

我上次成兩點先去搵佢.之後好似回鄉過年.未番食~
charyon 發表於 2011-2-18 11:39
有錢都唔得時. 結果點?

在上面15日到.....
我又去食小美先得.
小美係值得一試.不過我有new target......keeper 介紹."可樂"....想試一試.另外keeper介紹新囡maybo.見過真人.大波小肥姐姐組.不過佢個樣太似以前中學蝦我果個8婆訓導.唔想有陰影.唔食~
好像有好多新野來左wor 找日我都上去先!!
不知所謂的 發表於 2011-2-21 19:10
好像有好多新野來左wor 找日我都上去先!!

比起其他場.囡囡都係人少左d 同平均上質素低.不過.又有突發點.係有陀地.有韓妹.重有幾件係水準之上.
cokelight 發表於 2011-2-22 01:27
比起其他場.囡囡都係人少左d 同平均上質素低.不過.又有突發點.係有陀地.有韓妹.重有幾件係水準之上. ...

你知我口味. 有無野岩我?
大波既maybo.不過未試過唔知堅定流.真波既有韓妹yuki.相頭組有小美.狂野既(要先開聱)有小月(佢好順得人.串咀挑戰型有陀地dede.同菲菲.高挑既有阿win.以上本人返食之列有小美小月yuki.其實,食過冇投訴.但不佢番食~
cokelight 發表於 2011-2-22 02:48
大波既maybo.不過未試過唔知堅定流.真波既有韓妹yuki.相頭組有小美.狂野既(要先開聱)有小月(佢好順得人.串 ...

咁岩我既呢? 你知架衰鬼~~~
cokelight 發表於 2011-2-22 02:48
大波既maybo.不過未試過唔知堅定流.真波既有韓妹yuki.相頭組有小美.狂野既(要先開聱)有小月(佢好順得人.串 ...

小月點狂野法?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:03