[指壓囡囡] 鳳城指壓

pitch兄,小弟算係yuki的一個客仔。幾次食過此囡囡。中立d講,每人各有所好,之前個位仁兄確實有吹大之嫌。但或係個位仁兄驚為天人"浦"得少罷了。青菜白菜各有所好而已!
感覺中yuki唔差,個人溫婉有禮,唔似普通大多數囡囡風塵味重。如果你有同此囡囡交談過,會發覺此囡囡談吐不俗!
pitch兄,你可能沒問過yuki的年紀。小弟曾問過,yuki坦言就快30快有2了!個人覺得此囡囡夠直白!如果pitch兄你有認知的話,條女趟在床上時對波還是同站立時一個形狀的話就真可能係假。因為有一樣叫“反地心吸力”!以我幾次的觀察,此囡囡對波並不似假!
小弟本來只係一個過客,通常只觀望而唔留言的人。只不過認為d囡囡出來撈必有其緣由,人身攻擊就沒必要,花錢買到大家所要的快樂就足唉!!如有得罪,請見諒!
從來所謂"報告"都是很個人的,就算對住同一個囡囡,晤同師兄都有晤同意見。就算某個師兄大贊特贊一個囡囡,自己又不一定覺得真係咁好。就算師兄彈到某囡囡一文不值,自己又偏偏覺得几好重間唔中翻食添,哈哈!

對於某些前輩級師兄,縱橫指壓場咁多年,有咩大場面咩索囡未見過吖?就算介紹件Angela baby比佢地,佢地食完心諗:挑拿星星,咪又係一件普通嘅"慳D啦baby"。
幸好,小弟還是指壓世界的"初哥","驚喜"嚟得容易好多,Thanks God!
上次上去試過一次~
都ok既~不過都係見唔到你講果2個鳳城之花~
不過地方同服務都幾好~~
上個星期試o左雙飛,試o左兩個大波o既小美如小甜~~~

小甜真係人如其名,真係有小小甜,仲可以輕車~~~

不過小美就mama,可能係打假波,令我o既印象分大減.......................

小甜可以一試~~~

小美就大家唔怕打假波,都可以一上o既,不過我就唔啦.................
B_KEELAM 發表於 2011-4-4 11:56
上個星期試o左雙飛,試o左兩個大波o既小美如小甜~~~

小甜真係人如其名,真係有小小甜,仲可以輕車~~~

小美可車,係就係假不過幾大...
呢個場硬件就ok 啦.,係d 囡囡質素太良莠不齊............
cokelight 發表於 2011-4-6 17:36
呢個場硬件就ok 啦.,係d 囡囡質素太良莠不齊............

貢即系去唔過
無錯
有冇乜野新消息??
支持支持支持支持
回應 willsex 的帖子

都有d 好野直下既~~~
上星期五.happy hour 完.九流流.去春秋.點知冇房又冇囡.救火如救災.飛的去左鳳城.點知.又係冇乜囡.坐左20min.keeper 帶左個新囡黎話係part time 貨.細細粒.叫甜甜喎.我問.之前果個甜甜唔係咁架.佢話呢個係新小甜甜.ok 啦.遠睇就ok 仔.近睇就有d殘.原來佢做開夜總會.劈都劈到殘啦.睇落30頭左右.短髮.服務好一般.扮生手.有偷工減料.明顯打假波.不過佢夠窄同真水好反應.可指插.吹功同舌功就非常勁.不過又一個有肚紋.都尚可反食~
如果$360可一試........不過冇咩女返工就窄d la~~~~
好似講黎講去都係yuki.....咁冇女咪瀨野?
去過既ching一問.....呢度彈鐘d keeper會唔會黑面果d?
因為去春秋既原因係keeper幾好.....三川就差d,其實佢地d囡有時都幾好ga
有次係local靚妹+大車+吹功勁.....不過玩左2次就冇返了
始乎去唔過
麻麻煩煩 發表於 2011-4-12 11:57
我上次試咗小美,都不錯,如果不介意假波..

小美唔係假波呀.......我試過!
回應 麻麻煩煩 的帖子

硬就一家係la~~~~比d超硬既波玩body個感覺真係好怪

岩岩去左一轉
入左房之後話要大波+後生
點知前後彈左4條女(阿媽FEEL+怪獸)
第5個中女,唔知叫明明定玲玲(聽唔清楚)
見對野好似幾大咁就OK
點知一除衫就中哂招,原來係假象黎......
不過服務OK,口技一流
環保吹左成10分鐘,差唔多爆佢就停口
上套女上,騎左5分鐘就派彩(鬼咩,之前吹到就到就停,唔快有鬼.....)
派左彩仲係咁扯哂薑係咁搖
俾佢搖左5分鐘先至肯停......

出左房見到兩個著黑色衫既靚妹型物體,其中一個肥肥地既超大波(目測至少36E以上)
最衰趕住交人,如果唔係就可以食埋......
唔知係唔係各位口中既YUKI呢(望各位求証)......
門口俾完錢仲聽到其中一個同收銀個媽咪咋型,話M到
媽咪仲大大聲答佢 "下??咁快又黎??"
聽到就覺得攪笑.......
三個月黎兩次.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:11