[指壓囡囡] 鳳城指壓

回應 GENJI0318 的帖子

ching同你一樣經歷!
睇咗4-5轉怪獸+C9
之後轉身走, 廢事打怪獸!
想問下有食過YUKI既C HING們
YUKI係唔係廿零歲既妹妹仔黎??
因為上次見到果個36E既實在太吸引啦
好想會一會佢........
ate SaSa last week.  very good Hong Kong local girl.  

佢係三十出頭既姐姐仔
佢好旺, book 定先上穩陣
walk in 隨時等到傻
咁我都去試下先得.
pitch 發表於 2011-4-18 22:53
佢係三十出頭既姐姐仔
佢好旺, book 定先上穩陣
walk in 隨時等到傻

打電話去book嗎??
有無c-hing可以pm個電話俾我呀??
thx~~
上左某網好似有個叫翠兒好後生
後生極都唔會好後生啦....
D 後生少少既陀地(under28).求令其有少少姿色(如果係大6 已經比人彈鐘彈到爆左果d).出黎援交著套校服已經可以收成乂野一q.指壓收得你果3幾百.囡囡先得果1~2 百一個客.分分鐘重要兩q.你係囡囡.你會點選擇
呢排有無咩好野推?
黎黎去去都係得條yuki
間野有幾多女係ok既
心中有數啦
yoyo830 發表於 2011-4-20 09:38
http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple_sub/art_main.php?iss_id=20110420&sec_id=12187396&subsec ...

篇野個作者叫"跣人"啊~
不過zoe同甜甜都ok 既
上個星期,同Dfriend飲完酒,4點幾,一個人行上去,
我第一次嚟呢類型架部,平時去開高官,
上到去,問我要乜類型,我話要相頭,走肥,就入咗間房,
房OK,新,但細,
有人開門,一入嚟就轉身關門,反應唔切,我又第一次去,都唔知點彈,
一個30幾,相頭一D都無嘅人就除衫喇...........
當時都貓得幾勁,但係都容忍唔到佢個相頭..
之後乜都唔要,眼望4仔,半睡狀態下完場......唉.......bad feeling......
問題一:點彈?
問題二:係咪每次都無爸爸或媽媽帶入嚟?
問題三:條女同我講佢地係跟牌,咁個爸爸問我要乜把鬼呀?
midage 發表於 2011-4-21 20:51
上到去,問我要乜類型, ...

1) 彈女好簡單, 通常條女黎到會問你ok 唔ok, 你可以禮貌d講句唔好意思...咁佢自己就會出番去
2) 一般無人帶, 有人帶女通常係數碼暴龍, 利用無形既壓力令你自動落搭, 食條豬西
3) 好似同你講句歡迎光臨一樣, 唔代表d乜野....

3)開工囡囡有份次序,正常順序帶給客看,OK做完就排隊尾,同的士排隊入站一樣,除非你開名要看那幾件,那就不用按次序了

飲醉左就回家休息啦,好多囡囡都不願接醉客,今次件C9知你飲醉了(鐘房說吧),一入房咪唔比樣你看即除囉,博你無反抗能力
係ar~~~有時d女同keeper就係咁pk~~~
有一次去三川,屌佢老母ar~~因為係sunday,問左多唔多女 ga la~~~~
佢地話入去慢慢choice~~~屌,當我kai.
我同我個fd講唔岩就打比我即走,睇3條女我就出番黎la~~
我個fd條女仲仆街~~~正如ching咁,入黎就除3,叫我個fd搓下佢個波先,又除bra~~~
我個fd叫停條臭西,話唔岩,條女話要等.......仲話今晚少女返,等成粒,一粒中之後都係佢wor~~~
佢老母ar....當我地on9仔......
出到去有3條毛係度,冇出聲既~~~個女keeper好撚inch咁講話呢度唔係靚妹場~~~~
我地最後只係講左一句唔岩玩就走左,卑撚住d金毛全身而退~~~~
總之ching小心d~~~~
企硬,唔彈鐘,衰硬!!!!!!!!!!
哈哈哈,me too!!
企硬,唔彈鐘,衰硬!!!!!!!!!!  

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:10