仙記walk-in

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2月的某天....去了澳門仙記...無買套票....
下午二點...有點庠....打的去
locker女女協助換衫...光豬一名走去沖涼
有女女刷背, 漱口吹吹, 見波波,
有什麼鴛鴦浴, 我無套票, 免了, 但見有其他c兄叫了伴浴女玩
開開眼界, 女女除光後,我都有抽抽人家條女水, 波波又幾軟, 都抽左兩個, 難得師兄門無詐型
上休息室, 食左的野, 做左個按肩師傅工, 搵女.
女不多 (下午吧), 最後挑了個大波, 身型都好大下, 尤其是條腿, 但好好笑容, 先前沖涼時有幾條女都ok, 但波波不夠大
入房, 條女個波真係大, 圓, 挺及good shape - 個樣都ok, 因為好笑容 - 女女話在浴室一除衫, 的客多數搵佢, 因為好相與wor
跟她談天說地, 相相互浴,刷牙
倒在床上, 又來互車..真爽
女女 suck me, 我見她妹妹都幾(青見)好有禮貌地問可不可以啜她妹妹 - 有ok - 於是大家來個69互動,看她出水(可能是我的口水), 頂癮
如是者, 這過程都玩左不少時光
跟著要求來個乳交七...女女話未玩過, mud 男人會high 嗎, 的女就係唔明男人需要什麼law- AV feel, 可以谷精上腦...
條女都配合得好好, 到最後我都大哎而出...舒服晒...條女話隔音好差, 外面人都聽到我大叫, 又有什麼相干呢, 我說.
做完後聊聊天, 本人的普通真不是蓋的..
女女大學完畢,開個店, 虧了, 欠了點錢...想儘快還, 有深圳戶口,有姊妹叫佢去沙圈可以多賺些, 好似要加價到1000, 做一次又快
比sauna搵得多...現在是十五十六....都不關我事, 即管聆聽
條女剛才玩得興高彩烈...講下講下問我想唔想執多一劑, 唉, 年紀大,回不到氣..條女要挑戰難度, 來個手口並用, 但小dede
有付所託....硬不過來....時間在溜走, 我都夠鐘要走了
回休息室, 吃了個餐蛋面....走人, 埋單mop1329

係未打埋折1329?又貴左
回覆 讚好 不讚 使用道具

CHING
條女咩冧把???

Very good report. Thank you

thank c hing

Thx for your good report.

Uni undergrad. Business loss. Need money to repay loan....sounds like 8035. But may not be. I wish she is another one so I can have another good one to choose from. What's her number or name CHING?

唔知為何
問過囡囡個個D身世都好似差唔多
一係自己欠債
一係家中欠醫療費
唔知佢地有冇共識作好一篇文章對客人講呢 ?

回應 mcdullpig 的帖子

唔爭人錢都唔呢行啦

有幾多個為興趣咩.

nice report ...........
thanks very much

wanna try .......wt no.?

good report!

囡囡個個都係為錢嫁啦,所以去玩我都會錫住d囡囡,你錫佢,佢都會對你好啦d

咁好主動整多q

mop1329, 都ok wor, 平過18

回應 kotojeong 的帖子

Have you take photo?

Why most of c hing always go to仙記????

仙記.有空都要試下.

仙記ok.ga>d囡囡又多.質數又掂...而家仲話.有送按摩..真底玩...

AhSiR00 發表於 2011-3-2 17:56
CHING
條女咩冧把???

給引,我都想知