[唱K-GF] 全日"便利店"

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實係上個月去, 不過一直無時間出包膠

o個日都係返夜早收工, 一點幾去到, 因為上次有被"搜索"過o既痕跡 , 所以今次o係個銀包度做少少手腳以確定有無再次被"搜索"(最後係無事)

M姐循例問下有無相熟NUMBER, 都係話無, 就問要咩力水, 同佢講話要大力, 不過佢話中上力水好喇(事後都覺得好彩無要大力, 唔係真係... )
唔知係咪因為o個排天氣凍, M姐問要唔要電氈(有無去開o既ching知係咪一直都有o既呢?), 因本身小弟都比較怕凍, 佢咁問當然係話好喇, 仲俾o左兩張我添

坐o左一陣就入得房, 囡囡(NUMBER睇標題)個樣同身型都OK(其實燈光比較暗, 唔係太清楚, 不過輪廓睇落都可接受, 唔會係O(LD) L(ADY)先)
囡囡叫"天使", 都好健談, 雖然係o的普通o既話題, 不過可能同囡囡有交流, 所以Part2都好玩o的

天使手骨好有力(唔受力就自己諗諗試唔試喇, 或都你可以叫佢按細力o的), 小弟本身都幾受得力都差o的要叫佢細力o的, 雖然大力, 但o的位就按得好準
之後仲幫我跪背, 未試過, 不過感覺好似好過踩背, 跪o的位都幾到位, 最令我覺得特別o既係佢問我咪成日都覺得好(支力)(目訓)極都好似唔夠咁, 我話係, 佢就話我條頸o的淋巴塞晒, 所以會成日都覺得(支力), 話幫我按返通佢 (事後覺得真係勁有效 , 如果ching都係成日都覺得好(支力), 可以考慮一試), 按完一輪仲落香薰油幫我推添

到Part2, 天使問我快唔快失守 , 佢話怕一施笛攻我會好快要撒退, 無奈小弟係個快槍手 , 都想試下佢有咩可以俾我玩 , 所以就同佢講唔使, 之後天使就解除所有武裝, 先俾兩粒提子我慢慢品嚐 , 玩一陣o個兩團吸手海綿, 天使就(目訓)埋落o黎, 我左手有鮑魚, 右手有海綿, 口中有提子, 間唔中同我"蜻蜓點水" , 佢就不時捉住我隻左手 按實隻鮑魚狂擦, 仲不停咁好似BB學講o野咁(永遠都係同一個發音), 玩o左1X分鐘, 佢就話自己"到頂"喎 , 雖然唔知係咪真, 不過我就對手同口就過足癮, 之後就到佢幫我"開槍"用晒o的"子彈" 走前天使仲留o左8個數字俾我, 話下次去之前可以搵佢先

最後再幫我按下手同頭就夠鐘講拜拜, 出去食個燒賣飲杯o野就閃人, 埋單加TIPS六舊有找, 下次會再搵返天使試下佢o既笛攻先得
Thx ching !!
邊到黎架
係味10樓呀?
回應 leepokguy 的帖子

要電氈, 仲俾o左兩張   其實兩張一齊點用呢?

到Part2, 天使問我快唔快失守 , 佢話怕一施笛攻我會好快要撒退???

等ching再試之report
thank you very much
乜貢堅呀.....
sounds good
ramsetchi 發表於 2011-3-15 12:56
天使即是幾号呀?

睇乜

囡囡(NUMBER睇標題)
谢谢师兄的报告,有机会试下便利店
睇落唔錯,有時間可以去試吓。
多謝報告了.........
No. 7? Or No. 11? Or No. 711?
我估個冧把係些分易呢墳
應該唔會係佗地卦
寫得好生動, 謝謝~~~~
Thanks for the good report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:47