[一樓一] 葵涌東寶樓之行

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

(唔夠分出報告, 所以係度分享一下)

見前幾日有巴打出東寶樓報告, 咁岩今日又去開果頭, 順便去見識一下.

上到果度, 個場都算旺, 好多囡囡都工作中...(包括我睇中果個都係)

所以我就是是旦旦揀左個E室泰妹, 三百個大洋1Q   (佢都有係度賣廣告)

囡囡都係瘦瘦地果D黎, 個波頂多都係B度, 屬貧乳型, 個鮑冇毛

過程:

一開始, 沖涼都係普普通通, 三點式咁

之後上床, 奶Lin就奶幾野就冇,(有車牌)  跟住奶蛋蛋, 再跟住環保吹, 可惜吹功麻麻地, 我覺得冇乜feel, 不爽!!   

吹左一陣度, 之後戴套女上, 上左幾野, 再轉男上, 經過多番努力, 最終射了...

最尾找數, 佢唔夠錢找, 得百二蚊係櫃桶, 佢都諗住搵隔離個姊妹唱錢, 但係都開緊工

之後佢係咁講sorry sorry....  算, 我今日心情好, 比多果80蚊當係tips   

總結:

試左一次泰妹之後, 我諗唔會再試

因為始終語言不通... (我D英文唔掂)

再且服務麻麻地

下次都係揀番北方佳麗好D

另外:

落樓時見到A室果個囡囡原來係四眼妹黎    

咁岩有客比我見到, 如果唔係我都會再上 (我最愛眼鏡妹 )

小弟第一次分享, 多謝各巴打瀏覧

感謝大大 分享
多謝報告!!
師兄...係咪無毛一線鮑呀?
你應該食左我出report 果個....80 tips 好多wo ...佢唔值
算喇,唔比都比左
佢又冇錢找,我又冇散紙
320定350架?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:46