[一樓一] lc神秘房?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日放工路經九龍城諗住上去搵心心, 點知上到去請稍後, 無計, 唯有等下....
點知等左成半個鐘都未出泥, 隔離既忌廉行出泥話心心放假, 呢幾日係替工, 佢問我係唔求其一個都ok, 其實又係求其一個都得, 但忌廉你就唔太岩我, so.....sorry
落到樓, 想去apm睇鞋 , 咁就出發去kt
咁去到kt就諗起好多ching講既lc 自己又想見識下, 好, 去吧!
之前一直想睇colour, 點知上到去A1落左閘, 無計
周圍再行下, 點知都係意欲不大
心諗可能個天今日叫我休息下掛, 行到二樓, 見到有位ching行左出泥, 仲見到有兩位哥哥企左係度
咦? 唔通就係神秘房?
行到去哥哥即刻叫囡囡企曬起身, 好似有四五個囡囡係度, 講真個句, 我二十幾年人都未試過有咁多正囡囡企係我面前
個一刻覺得成個大爺咁XD
諗左一陣就揀左個著黑bra既囡囡上房
上到去之後既過程唔太著重, 只係之後幫囡囡鬆下骨, 氹下佢, 佢由唔俾錫變到俾我錫佢塊面XD
仲互留電話XD

ps. 多謝ching俾面睇到呢度, 小弟有幾個問題
1) 心心其實係唔係放緊假?
2) 神秘房係唔係我去個間呢?
3) colour係唔係搬左? 定係我眼花睇錯?

希望ching解答下, thx

討論

5cm
低譋...唔該..發表於 2011-5-7 08:48
頂包 ? PS? 假相? 都是親眼看準D ............
咁colour係唔係放緊假??
聽日去睇下先
我又去樂昌,啅哂咁多條女
next time i go see see
諗起樂門都開心
kt係好多神秘房
can any Ching pm me about the details ?? plx
Colour was gone already.
Did anyone know when will she be back??
究竟有幾多個神秘房
神秘房前係咪有幾個大哥係度把關,有次經過,仲以為有甘多人等緊,so馬上轉身走...
善哉善哉,你說正是
神秘房即係??
CHNG可否PM地址喔??
回應 boy40hk 的帖子

你自己睇下上面講既野就會明!
回應 boy40hk 的帖子

再加上你行上去就會知道....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:24