[美少女] 尖沙咀 斯文 囡囡 - 雞蛋仔

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡:
雞蛋仔

Link:
http://sex141.com/zh/gal-14006.html

樣貌:
幼幼與姐姐組之間, 唔算好靚, 但有情婦 feel  !!

身材:
身材 OK, 小胃肚, 幼滑皮膚, 軟熟 B 波

技術:
中級環保吹, 囡囡叫聲正, 加上都係聽教聽話果隻 !!

過程:
小弟三日前上, 不過一直唔夠分係 [酒店賽後報告] 出包交, 咪係 lee 度寫 !!

囡囡都好識主攻小弟細路同週邊, 用利同我乜都洗乾淨, 但又洗得好斯文先頂穩 !!
埋牙都係果 D 野, 轉三個姿勢沒黑面, 可能小弟太累, 咪叫囡囡手口並用, 打出離,
不過玩左好耐都唔出得, 囡囡反而話唔好意思, 我咪話係我最近太累姐, 絕對唔關佢事,
再經一輪手口並用, 終於爆喇 (師兄們, 唔好誤會, 唔係口爆)

條女ok喎, 上得過
我鍾意食雞旦仔噃
beautiful lady, thank for your real photo!!!!
回應 粉絲王子 的帖子

ching,
你張相頭咪就係 "雞蛋仔" !!
這件正常d.
呢個好好多
look like very good thank you
Oh. Girls was come again.
口爆埋咪仲好
相頭好正wor!!!
係酒店報告區先啱噃
回應 long1083 的帖子

ching, 我都知, 不過 141 新規矩, 要在線 30個鐘先可以係果區出話題
好靚女丫
回應 輪友 的帖子

情婦 feel
不過囡囡就有小小肥
囡囡樣 ok   wor!!
Not my cup of tea
looks nice, thank for your report here
可以搞得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:38