香港嫖客的辛酸

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港嫖客的辛酸!!!
從女女口中得知, 香港嫖客的辛酸!!!
而家好多港奴, 成日扮偉大有同情心, 比貼士做水魚玩沉船.....自以為係女女嘅救世主, 其實喺女女眼中係一文不值...

我從好多女女口中得知佢地對港男嘅睇法, 大多數都認為佢地成日自以為是, 成日以為d女好能惨...其實相反, 好多女女反而係認為d港男仲慘

佢地話d港男生活喺香港呢個生活水平高嘅地方, 樓價物價高企, 人民幣又升值, 上得去玩嘅港男大多從事低下層勞力工作, 賺得嗰一萬幾千, 換埋人仔又唔見多千幾蚊, 無能力買樓, 同老豆老母蝸居, 生活壓力大, 成世打份牛工無出路, 結婚更加唔駛講, 港女眼角高, 又睇唔上你, 加上其貌不揚(樣衰), 溝條毛咩!
上大陸玩, 玩完又係心靈空虛, 想沉船條女又擺明食住你, 對你呼之則來, 揮之則去, 最後人又老錢又冇, 返香港同老母攞綜緩
相反, 條女出嚟做, 做幾年揾埋夠收山上岸, 返老家買車買屋, 揾同鄉帥哥結婚, 人生才剛開始

所以, 你地話, 邊個慘d??

顶啊!!!!!!!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

換角度看單身窮港男, 再窮也可以去玩, 再窮也可以返大陸娶老婆, 好想要很多人怕父母親朋的眼光, 北上娶老婆數字會更高.

囡囡慘吾慘? 上得岸的囡囡只係少數, 即使上得岸的囡囡, 如果係港囡, 大把狼狗送錢, 送花, 送LV, 靠眾男朋友援助都夠富貴,除非欠卡數, 否則駛鬼做.

港男慘吾慘? 港男當然慘, 但仍可苦中求樂, 囡囡慘吾慘? 上得岸的囡囡只係少數, 而且付出大仲要有運氣..最近大陸嚴打, D 囡迫出國搵錢, 7日搵 1-2萬已不錯(未扣水腳), 但吾係 1年12果月都可以出國

回應 diabloworld 的帖子

各有各慘啊!

樓主, 應該放落神州版, 提醒d沉船大少.

系其實好多囡囡還慘,咁辛苦做來又被人騙嗮

csfai 發表於 2011-8-4 11:47
香港嫖客的辛酸!!!
而家好多港奴, 成日扮偉大有同情心, 比貼士做水魚 ...

我覺得都各有各的辛酸

樂樂 發表於 2011-8-4 14:52
系其實好多囡囡還慘,咁辛苦做來又被人騙嗮

被人騙$, 就男女都有, 女人被騙錢樣好仲可以賣身搵快錢, 男人被騙錢再聰明勤力都係打工仔..
ANYWAY, 被人騙$ 就MUG 人都慘

做香港人真辛酸

知足常樂~~
香港人好多煩惱都係自已攞來煩

香港嫖客的辛酸!!!

冇所謂啦~ 反正各取所需~ 無得比較既~ 女女好咪好囉~ 唔通真係望人衰先開心咩 ?

其實各有各慘!香港嫖客山長水遠北上為什麼,其實有大部份心理作用,在朋輩間可以說:我也到過XXX去玩過,另一方面,或多或少都叫做出外旅遊,當自己放假囉!

男有男的慘,女有女的慘
問題係先甜後苦,定先苦後甜(自覺)
辛酸係過程定係結果?
不能一慨而論

香港嫖客的辛酸!!!

你话争灶火个啲人惨5惨?你肯定话其惨,但其自己都5知己开心

無錢! 任誰都惨! 唔理邊道人.

diabloworld 發表於 2011-8-4 12:45
換角度看單身窮港男, 再窮也可以去玩, 再窮也可以返大陸娶老婆, 好想要很多人怕父母親朋的眼光, 北上娶老婆 ...

我認為不需要盲目付出,對方是否想真心想同你過囉.

十分同意!

thanks for your suggestion!not money not pain.

Thats OK la.  Considering you are contributing to the greater good of China development!  
I don't fool around much now.  But I know enough of the so called high class mistress over my years.  And the landscape is just not the same anymore.  Today, hate to say this, but HK/TW guys are considered cheap to them.  But they are right.  Absolutely right!  I haven't met a "good" mistress that don't have at least 2 houses in Shanghai or Shenzhen or Beijing or Chongqing.  That is at least min 2M RMB up to 6 or 7M RMB.
15 years ago is "don't worry, I will take care you." from me.
Today is "marry me and I will take care everything." from them.  

都不容易啊。。