同日本人老闆去Cuppage Plaza B1/F<雅(Miyabi)>

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟初來報到,第一次出post,請各師兄多多指教!

話說上星期開始被派駐新加坡,日本人大老闆們去jumbo吃完晚飯後見尚有時間,就帶小弟去了 Cuppage Plaza 地下一樓的<雅>娛樂一下。

<雅>是專門為日本人而設的日式夜總會,一進門就是<いらっしゃいませ!>等等說日語的泰國囡囡招呼大家。不瞞大家說,小弟二十多歲人一次夜總會,夜蒲等待活動一次都未曾有過,想不到第一次就這樣獻給了公司(不過不用自己付錢呢…所以其實實際消費多少我也不知…只知是所費不非的…@@)。

我們一行五人,只小弟一人是香港人,其他老闆們都係日本人。媽媽生熱情招呼我們坐下後,約廿個囡囡就一字排開讓我慢慢選擇了。老闆說我是半個客讓我先揀 (我心諗: 操我第一次去這些地方,行規等等乜Q唔識你要我點好呀…),失敗的我真的連直望囡囡都唔敢…諗住聽媽媽生講話揀個新來的算 (那時我還有0.1個希望係只係陪飲酒lor…抱歉…我真係堅菜鳥…),點知掃o下掃o下見到有個七八成似AKB48個板野友美的泰妹 (叫Ben,21歲,我初初仲以為佢係人妖呀,老闆又騙九我話裡面有男人唔好揀錯),老闆們,抱歉了,我就選她吧!

囡囡一進來,立即禮貌地說<今晩は>跟我們大打招呼,然後坐在我旁,挽住我手臂。我也想,只是這樣而已呀,還好還好。但說真的我那時真的完全不知手該怎麼放,晚要望那裡,就只是不敢望囡囡 (失敗呀…)。突然間,囡囡一手伸o黎小弟心口,然後說<かっこいいね~>,哇!自問零個靚仔,唔係點會媾唔到女?但俾囡囡咁摷法又真係好鬼過癮…即時下體充血…shit,真差…但見老闆們剛剛揀完,一人一件,乾番杯 Chivas 先!

乾完杯,其中兩個老闆就o黎料喇!即係除 bra,話隔住件衫除,我真係堅唔識wor…其他四個人都在半推半就,又<いや>又<ダメ>等情況下隔衫除o左 bra…而我就同囡囡相依偎地望住佢地,囡囡真係好乖,我只係好似以前對女朋友咁搭佢膊頭,佢就間唔中成個頭挨落o黎,又係咁錫我塊面,我都係回敬番一兩咀係佢個頭到算…可能佢見我好似好怕醜咁,就越o黎越主動 (哇!泰妹真係勁!),成個人訓係我大脾到,我捉我隻手摸佢個胸,當然佢又係咁摷九我啦…

說回除bra,隔衫除真係未試過呀…最後同佢講,<脱いでもいい?>,佢竟然用可愛到爆o既日本妹tone答我<分かんないよ…>!哇,真係唔除你 bra 我都唔係男人啦!但係由於小弟手藝差,除到一半卡住o左…最後囡囡自己除了…

其他老闆除完bra都扮咸蛋超人,自己都想…但係無 guts…咁囡囡除完後,隻手自然可以有多o的位遊走啦!伸入去,唔算大,B cup 頭左右吧?其實真係唔係好知…不過勝在囡囡好反應,lin頭初初細細粒軟林林的,用手指搓揉幾o下,真係識變硬又大粒o左wor,問佢<気持ちいい?>佢又識答<気持ちいい>,仲加幾o下呻吟聲,再訓係你大脾到磨,然後俾佢發現我沖血 (話說老闆們玩到俾條女直接搓小雞但都無反應…@@),用個好淫o既樣同我講o左堆泰文 (堅唔明…)…咁我只好抱起佢扮o下坐蓮lor…

咁warm upo左咁耐,老闆又將其中一個囡囡的兩條底底都全部除哂,咁我隻手都唔可以咁安份啦,想直搗黃龍的說,不過一手俾囡囡禁住,話要taquila (佢地成日話要taquila的,一開始我唔知俾佢幾round,後尾先發覺原來係棍錢的!)。我當然唔要啦,咁就由得隻手係佢大脾中間遊走喇,但係兩條底底,乜Q都摸唔到啦…第一次去呢o的地方又唔知夾唔夾硬除佢好wor…不過好在,囡囡可能知我第一次,所以都好益我,本來想除佢衫俾老闆們一齊睇,但佢話淨係俾我睇,咁我咪順佢意掀起佢件衫lor,點知佢一手就禁我個頭落佢個胸到,小弟亦不甘示弱舌頭一伸,一親囡囡的lin頭啦!

全程大概玩o左兩個鐘,囡囡就好似女友咁又哋又剩,又餵o野我食,又見我飲酒飲到紅哂塊面,就用熱毛巾幫我抹臉…但由於大老闆係度,佢又有o的攰,俾囡囡幫佢按o下摩就算,兩個最淫o既日本老闆都係不斷地摸奶同扮除底底就算,咁我都唔能夠太過份吧?亦都唔知可以做到咩地步啦…走o既時候囡囡都好親然咁拖住我地走,同事話可以帶走玩,不過唔知要幾多錢喇…埋單公司俾,只係知搞o左好耐,幾多錢真係唔知 (希望我無叫太多 taquila 啦…)

話說以上係小弟第一次經歷,所以長篇大論了…師兄們一定有更興奮的經歷吧?

小弟未來一個月及來年一月開始會長駐新加坡,想找一下這裡有沒有志同道合的師兄們一起去 pub或disco hang out玩玩,因為始終沒有經驗,有很多事情想跟師兄們請教呢!

P.S. 小弟下個月會一連三個月到日本training,到時想到師兄提及的<渋谷Garden>作客一番,如果有師兄那時都在日本,亦可pm小弟,小弟日文不算很好,能溝通吧!
潛兄是小弟的偶像呀
話說如果唔係俾老闆迫去玩都唔知原來可以咁好玩!(好玩過自己以前o的女呢…可能那時候太年輕吧?)
呢幾日病病地…想去 pub 去 club探o下路睇o下情況先,有時間一定去學校久仰久仰一番呀!
回覆 讚好 不讚 使用道具

一定一定!要學o野呀!

多謝師兄報告

处男下海……
d收费应该好贵。新加坡d夜场,仲系有档次日本场收费至少应该会过千新币。

以前我有个兄弟系新加坡做工时去过一间高档次的夜场,可以在包厢里面开战果种都要大约1500新币。

回覆 mctsoi 的帖子

聽講 Zouk 好似幾出名,唔知師兄有無去過呢?
好彩搵到一班志同道合o既師兄,唔係小弟實係新加坡自瀆而死呀!

回覆 submarineking 的帖子

多謝潛兄!再看一回自己所寫的,實在汗顏…寫的不好呀…希望下次寫的更好啦!

由於我兩個直屬上司都不太好此道…所以也不能打聽…
另外兩個老闆是分公司的,也不是太熟…
但如果有客或者外國同事來到新加坡,老闆話絕對可以帶佢地去wor!
哈哈~~睇o下我之後有無咁好彩啦…
不過呢幾日同其中一個上司吹開,話佢有次同韓國客去玩,個韓國客帶埋囡過夜,埋單要20萬yen!痴o左線…

但我當日個場,o的泰囡質素只屬一般,我大老闆個件仲31歲添呀…(唔知係咪咁所以佢無乜mood…)

回覆 ky_lucifer 的帖子

話說我都覺得應該好貴…囡囡每次在你手多多的時候就叫taquila,所以自掏腰包就免了…
但有機會一定會找客人們一起去探路尋開心!

多謝師兄分享

日本客額頭上寫住“菜頭”價錢一定飛天

好耶, 一定要顶一下

ching, 你果report 好正, 不過我冇咁多錢去呢D地方

hee hee,nice to meet you!
小弟同你一樣都係小學生 !!! 以後返學拍住教主都幾好玩。
你咁靚仔做咩咁謙?

回覆 talkcock1999 的帖子

我都覺得一齊返學好開心,同囡囡校長吹水都幾過癮!
不過我自己一個一定唔敢lor…@@

回覆 omgapore 的帖子

嘻嘻! 我依家敢,但我鍾意多人一齊上,事後等朋友放學都係一種樂趣,跟住吹水食飯,爽哦!!!