1654A之大戰小鳳

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次全用書面語,因為跟美惠一直說普通話,得改變思維,今次用多o的口語先!因為小鳳講廣東話!

剛從地獄回新加坡,話說係飛機上面已經急不及待想再返學!想念美惠呀!又同時期待小鳳呀!

點解小鳳呢?一來係睇o左潛兄報告,深深地吸引住我,二來係上次係學校見到小鳳,細細粒cute cute地,加上胸前的偉大!唔係唔試呀!

本來諗住食埋lunch先去上堂,但係一支公on99係酒店真係無聊到死,咁就早o的出去吧!上完堂先食飯!去到學校12點鐘,見到幾個囡囡,唔認得o既…咁就去同校長講話要小鳳喇!初時都驚被人book左,好彩無事!坐o下飲啖茶清口氣,見到美惠走出o黎!可惡,又對住我似笑非笑的模樣,算點先!? 好!決定了!下次要再搵美惠!

講番小鳳,過o左一陣小鳳都返到學校喇,一襲粉色短裙,將佢個body o既線條表露無遺!然後囡囡房一陣熱鬧,我就跟小鳳入房喇。入到房之後小鳳就同我講話佢o的姊妹話有個香港仔搵佢,我心諗shit!咁快俾人點相…仲諗住美惠唔記得我tim…果然係記得!但小鳳起初話唔記得我lor,可能因為我今日著o既衫唔同?後尾先記起話我係o個個佢地一眾囡囡o既愛人香港仔的朋友 (潛兄,係你喇!我都想做佢地愛人呀~~~哈哈!)。

記住師兄說話,先自我介紹,先君子,後淫棍!不過唔知係咪我太生硬,小鳳同我沖涼時叫我唔好咁客氣。我話,我唔客氣o既話你會怕我o架!在此不得不提,小鳳的胸前偉大在沖涼時係幾咁好玩!大家傾多o左,就開始遊戲喇!小鳳幫我洗,大波波頂來頂去真係爽爆!我又忍唔住手多!幫佢搽鹼液先,哇!一隻手揸唔哂wor!仲要一路揸一路叫舒服!頂,駛唔駛咁好反應!移到下面幫佢洗妹妹,唔抗拒wor (註﹕請溫柔地!)。點知之後俾佢o黎一o野毒龍鑽報服,嚇到我叫o左出o黎!最後一路沖一路車!小鳳車得好勁呀!

沖完出o黎,本來唔想漫遊背脊,我話我背脊好多粒粒唔好睇呀,佢話等佢睇o下先,然後等我訓低,話係有o的啦,不過話我身材好!頂,我話你身材咪仲好!遊一陣就反轉吹!我又手多想拎佢個籮過o黎玩69,佢話你想點呀!唔俾!然後一路吹一路望住我,突然又俾佢話我小弟弟大!話仲大過o的美國佬!哇!我當你讚我o架!話說1654Ao的囡囡家教真好,服務好不特止,把口 (i mean 說話) 都好似廊過油咁,又話你靚仔啦,又話你大啦咁!最後佢拗唔過我,同我一齊玩69!一o黎佢就將自己個小妹妹隊到我面前!哇!正呀,立即撐大小妹妹,用條利頂呀頂!佢猛話好熱,我話係呀你妹妹好熱呀!佢話我條利仲熱呀~~!手多又想指插,唔俾,好,唔勉強,繼續食!奶o下佢陰核,佢話外面仲舒服!玩o左好耐,佢話小弟弟好好食,係咁食唔停,我話你唔好咁激,走火點算呀!佢話走火再o黎多鑊lor!正!真係想就咁禁住佢個頭口爆佢!

之後利用一下大波波玩乳交,正呀!還有BB仔飲奶奶~~OH~~男人,你還想怎樣?

佢食夠小弟弟時,我話我打開鼓,成日用手指,鐘意用手指來感應事物,小鳳觀察我手指,覺得乾淨,剪好指甲,唔藏污,無病毒,先俾我入去玩一陣 (註!請溫柔!囡囡不一定次次都肯,唔制唔好夾硬,亦請師兄好好打理自己身體,不要弄傷囡囡,讓她們有陰影下次唔俾大家玩就無謂啦!)。一開始好窄的,我條利入去時好似打開通路咁見住佢妹妹變大,好正!入面好熱哦好緊哦!車多一陣,做愛!

佢話我小弟弟咁大,下次要準備個大o的size俾我先得。正常位淺插幾下,然後佢話入o的,"你唔怕痛?""入o的爽o的呀",好!承你貴言,完全插入先!哇~~叫得好大聲呢!又車又飲奶o左陣,問佢係咪痛?佢話又痛又爽!然後坐起o黎一齊做!坐o左陣差o的俾佢坐爆,換o下姿勢先!從後進,插o左陣佢話頂唔順,然後成個人訓低o左,再插!(仆街,真係好似AV咁怒插怒叫!)最後佢都係頂唔順,就俾佢休息o下啦,正常位入,佢係咁叫我攬住佢,又係咁車埋o黎!正到呢~~!就咁正常位套中出o左。小鳳一路喘氣一路話正,佢仲話我可以去做AV男優wor,哈哈~~我都想呀,可惜外國人唔得呀~~

沖涼吹水影相,走人!

小鳳真係正!非常之玩得!唯一不足可能就是樣子不能說是非常漂亮,不過還是可以用可愛來形容的!而且她的服務及口甜舌滑指數絕對有分加!話說最後佢話佢想做富婆,如果做得成會包我,我非常之期待佢快o的成為富婆呢!

走的時候見到幾多學生o下,見到miko,不是我杯茶,看不到美惠,囡囡最後走剩小鳳,同老闆小鳳講拜拜了!期待下次的上學!
回覆 submarineking 的帖子

唔好喇,係我同佢合照jea,質素都唔係咁好…我同佢講話會寫報告,不過唔post相lor~
下次熟o的我先同佢影多o的靚相!
回覆 讚好 不讚 使用道具

巨根哥,你出包膠速度之快,文筆暢順之生鬼,讀起來津津入味,彷如床上大戰床下收音。 小弟萬分佩服。

Ching, 可以寄张相片给我吗,想看看小凤的样子,下次找她也方便些。
[email protected]

回覆 talkcock1999 的帖子

哇!床下收音咁正?師兄feel到就得喇!
亦希望幫到小鳳做富婆o黎包我啦~~哈哈

回覆 chyanmin81 的帖子

師兄,不好意思,因為是我跟小鳳的合照,不便流傳,亦答應過她不upload的!
如想參照相片,可到submarineking師兄的小鳳報告!
http://141hongkong.com/forum/thread-757986-1-1.html

sorry.. what is the meaning of 1654A?

多謝CHING分享,下次有機會都要跟小鳳上課

回覆 submarineking 的帖子

感謝師兄賜相!

回覆 sexseeker 的帖子

1654a is the address
54A lorong 16 geylang, you can learn more details from the post of submarineking which has been put at the top of the discussion board here!

回覆 shc1234567890 的帖子

聽聞小鳳鐘意香港人?師兄去o既話可以用廣東話同佢講o野,好有親切感!
而且佢真係好好玩!一流!

正, 多謝師兄分享

多謝分享,
有机会一定去试试

pretty face and chapy body , oh man you got it

Nice cleavage, pretty face!! Thanks for your detail report!!

回復 nibor1971 #19 的帖子

多謝分享

討論

師兄,請你用心回應,多謝合作!發表於 2013-10-20 19:59

tiffany123886 發表於 2013-10-18 05:44
回復 nibor1971 #19 的帖子

多謝分享

師兄,請你用心回應。
同時,希望你不要再作類似以下的洗版行為,多謝合作!

The name "Miko" is popular in Singapore ?

好靓的車頭燈~