[菲律賓] 下南洋之菲律賓Quezon City 2011(有圖)

夜遊報告
場所種類: 桑拿
名稱: Grandeur Health Massage Club
消費: $500~$699

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上年去完菲律賓, 今年再去出發前打比屋企人話我去菲律賓, 比佢地媽到叫我唔好去。冇計啦搵餐飯食, 香港人之悲哀。
好啦出相前比我吹下水先, 尋日來到QUEZON CITY已經好夜了, 個客帶我去酒店之後自已行下, 轉個灣見到之前去個間MASSAGE, WOOO甘撚近?正, 今晚就ACTION!!!
間野就叫Grandeur Health Massage Club
#74 South Avenue, Brgy. Sacred Heart , Quezon City

門口有幾條友應該係睇場, 真係傻的嗎吉野門口唔擺女擺幾個睇場起度仲要冇咩表情。
我唔埋佢地入去啦, 金魚江來的, 有30條女, 質素都OK, 雖然目測冇1個有5尺6但好多都樣娟好
甘我就PCIK左個妝勁少少, 有D波路既, 先比錢2500 PESO(500HKD), 比左錢先入房吉野架。
入到房有汁房問飲咩野, 是旦叫佢比支水我啦, TIP20 PESO(4HKD)
之後囡囡入房,吹下水。菲律實一般人英文都OK架, 的士, WAITER, 7-11, 囡囡都可以英文溝通。
除,沖,吹,做,出,沖,著。
FINSH後比100PESO囡囡TIPS, 當然比左錢影相都甘咋型啦。

另外呢一區都有D酒吧, 食市, CLUBBING甘, 聽個客講WEEKEND好多賓仔賓妹人喜愛夜浦

講左甘多野都係出相先, 囡囡影相同真人唔同FEEL, 真人冇甘肥, 可能吉野果時燈光暗掛。

樣子ok wor!
Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

been to phillipine couple of years ago, the mm there have more stack bodies but they are much more darker and face r not as beautiful as the thai mm

Thanks for sharing Ching!! not bad for $500

样子 很 south asia, big mouth, thx for report

Thanks for sharing Ching!!Thanks for sharing Ching!!

真想去菲律賓

回覆 aoyama 的帖子

係呀賓妹有D好索,身材好,最重要佢地好享受性愛。

Nice girl!

Thanks for sharing, very useful infomation

ok la ! 有台形

dont like philipinos .... but thxs for sharing

幾正 丫 ,  唔肥喎

樣子,身材ok

Thanks for sharing the details

回覆 super167 的帖子

聽講印尼妹都一樣

i like her eye,beside nice body shape too

Thanks for sharing Ching!! gogo ching

ok啦,唔係好好,但又唔係差

多謝前輩分享