[正宗桑拿] 2012頭炮>至尊桑拿

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄新年快樂!2012祝大家揾多D食多D好野!入正題:其實呢個場唔係第一次黎,上次上黎個待應話有後生陀地但要早D上去~今日就啱時間下午3點倒上到去!個場装修都算企理,但個桑拿房擺滿拖鞋~點蒸呀?!沖完涼飲番杯凍奶茶~個待應問我試唔試下後生陀地,梗係試!如果唔係洗乜甘早上來!呢個場係雙技師制,個待應問我做左先好唔好?我冇所謂~入到房靚女已經等緊,燈光較暗但都OK,似22—23倒!上到床先除衫RPP手勢唔錯!轉身錫lin lin 加上袋吹,我對手就掃下佢lin lin點知掃到頸背feel到佢全身打冷震!立即主力攻擊!再摸摸下面原來已經爆晒水!我緊係要揾我手指塞住佢啦!點知愈塞愈多水~囡囡係甘話頂唔住!甘我唯有上馬啦!先男上!見到囡囡合埋眼嗌到好有feel甘,我都做得落力D!但張骨牀太細我本身較高唯有换個牀邊推車~最後推多5-60下完事!part2換上熟女技師手骨十分夠力唯一唔好就係冇推油~做完出房見到另一囡囡入房個樣都唔錯,下次要試試!整體黎講$700唔洗我就覺得0K~但冇得侷同冇推油就要扣分!其他師兄有冇其他場推介?我有個朋友話佐敦帝都唔錯,有冇師兄分享下?
mk 至尊 ma?

n+ n 年冇去了, 少於 700 又食 , 又dup , 又陀地, attitude ok , 抵 la

回覆 讚好 不讚 使用道具

陀地萬歲!!

thanks for the report, is it in MK ?

謝謝陀地報告喔, 感謝無私的分享...

經樓主講完, 搵日去...

多謝師兄報告

多謝師兄報告

回覆 Jakejake 的帖子

係呀師兄~我都覺十分低!

回覆 fremont 的帖子

係呀!旺角登打士街赴近~

回覆 whathis7 的帖子

師兄如果上去記得早D~我第一次去6點倒D陀地收曬工~

回覆 mariohjj 的帖子

仲要交通方便 wor

This place is ok, I saw some local bg in the lift, their face is really ok!!! I usually went to 11/F, cause no money ma!!!

回覆 adajustin 的帖子

11/f咩環境呢師兄?

回覆 Jakejake 的帖子

係呀!師兄~不過其實自己都喺高官玩開,當多個選擇囉~

回覆 mariohjj 的帖子

我都好間中會到 高官 玩

11/F all north bg, but the price is reasonable!!

adajustin 發表於 2012-1-11 10:26
11/F all north bg, but the price is reasonable!!

Ching, what is the overall quality of bone girls on 11/F?

回覆 adajustin 的帖子

師兄大概咩價位呢?有冇得推油?