[吹水] 有冇巴打試過

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇巴打試過搵完女之後喉嚨痛...
我有d驚驚地

討論

可能冷親姐發表於 2012-1-20 18:43
CHING應該問佢地搵女中做過D咩野黎
而唔係話搵完女後喉嚨痛你就要覺得驚
咁好嚴重喎
估計是對囡囡起痰,驚下一步會沉船囉。
咁嚴重?快去睇e生,可能有得e
囡囡深喉完之後喉嚨痛就有可能,難道ching.........
唔好估下估下,有懷疑就睇醫生
上面巴打唔好嚇屎人啦........ 喉嚨痛姐

1) 女女房內長期水氣重, 又無陽光,  多細菌滋生, 係真既
2) 可能巴打冷親,  喉嚨淋巴腺, 扁桃腺有細菌積聚
3) 試下用鹽水侵下喉嚨,  可以殺菌.... 係(侵)喎, 唔係飲左佢就算

所以, 唔滾唔知身體好,  係真既,  滾得多都唔會病, 即係身體強壯啦

食鮑魚? 定係車呢?
唔滾唔知身體好...........

補充 :  反而我覺得係,  而家周街都 肺勞鬼, 一路行 一路咳 一路打乞嗤,  周Q圍傳染人

所以, 唔好一有唔舒服,  就唸左去女女度囉

大家一日同咁多人接觸,  對女女就一日只係1-2個,  你話邊度傳染機會大 ?

會唔會係你本身病啊,囡囡話可能話唔知邊個客傳染我
車過黎...泰國女女...............
睇醫生吧啦.我都係...
快D睇醫生  快D知咩事  可能係冷親

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:15