28/1 仙記報告 已update

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前言 : 兩日冇訓過 , 今早9點先有床位.. 所以六點半決定回家睡個夠..
臨走前 , 床區已滿 , 大廳沙發連餐位 都躺著一具具傷(元氣大傷)兵 , 只有幾位新兵 ,岩岩入場 , 仍未上戰場出征既同胞 , 坐係小廳度食緊早餐...
而囡囡仍然有若10位左右..備戰..當中可食用既.都有一半...

上回提到 :
首選 (入場時已留意到)
         長腿靚股 , 曲髮 , 樣子可愛型 , 每次見佢行過 , 就想從後抱住佢出出入入....
次選 (第一次game最後一part既囡囡)
         高 , 偏瘦 , 瓜子臉 , 樣子甜美 , 樣貌有d似 姚子令.
三選 (呢個夜少少先返 , 以前亦有留意過 )
         高 , 瘦 , 平時唔笑唔講野時 , 感覺串咀型 , 但其實佢係玩得之人 , 一有眼神接觸 , 就想拉佢入房挑機..
四選 (每次走過都都盯到我實一實)
     背影似我大婆 , 小小肉地型 , 亦好好雙乳 , 估計應該都會 好好砌 , 其後發覺佢係仙記入面 , 桌上電腦既背景相中既model
最後一個選擇 (高度中等 , 瘦身材 , 但好雙乳 , 疑似fake.. 亦係瓜子臉 , 可愛型)
         未食過 , 不過佢對有3回記憶..

最後我簡左邊位囡囡入閘呢?...
首選? 由我入場留意佢到我想入房(一般我都係玩埋12點左右果轉遊戲先入房..) , 已眼見佢上房4次.. 大家可以計到, 7點到12點..基本上佢都係接住入...
         可能我有其他選擇既關係..對佢戰意減弱了... 不過為表誠意.. 每次佢經過時..我都會用眼神 , 向佢 後下半身敬禮 !
次選? 第一次遊戲到入房時. 時間耐左 , 果刻遊戲裡既衝動冇左..不過佢仍然係入閘之選...next time..(如...無..意外..)
三選? 相信同佢入閘..我會將冰山劈開 , 氣氛應該唔錯..不過新年麻..都係穩陣d...NEXT..
四選? 我有個習慣..會係遊戲後選未被選上既囡囡.. 反正我都有幾個選擇..無謂阻人搵食..而呢位 疑似大婆感覺上會好好砌既囡囡...次次都中選..
          所以..你眼神對我幾堅定都好...next..
無錯喇.. 我選既係 疑似 fake 既囡囡..我雖然鍾情於大..但fake就接受唔到...所以以往都冇考慮過佢..
我都成兩個月冇去..呢次見到佢.佢精神好左.又靚左..
見佢入左浴室房stand by .. 咁我就入去沖個涼先.. 我手上既牌仔未用 ,因為入場時冇囡stand by= = ,
雖然係牌仔侍浴 .. 佢都好細心..唔笑個樣真係幾酷..笑起上黎.又真係幾甜...
我: 等會遊戲後.如果沒被選中的話 .. 跟我走^^
囡: 好 (笑~)
十二點果轉遊戲完了 .. 遊戲有一part佢應該比我對面個hk客不禮貌對待 , 有d黑臉..
換返衫後..佢入返浴室stand by...
於是我就同 nana 講..我要上房了..牌號 159 (佢工號係8132)
佢出返黎係卡位呢邊搵...我就招手叫佢...
囡: 是你阿?(笑)
我: 對阿..剛不是跟你說過嗎?^^
囡: 我以為你要逗我玩...隨便說而已...(笑)

工號 8132 , 北京人 , 21才 , 不笑時有點酷 , 笑起上黎甜到漏..
事後我都分唔清係唔係fake.. 因為.已經唔再重要...冇特別去研究..可想然之過程中.佢真係好好玩..

入房了 , 先侍浴 , 冇水蕭...頭先牌仔侍浴已經領教過.十分好, 又細心 , 其實我又唔係特別"好"..所以有冇都冇乜所謂..成個鍾流流長..想幾時吹都得, 係咪?^^
但 0係 浴室度都玩左十幾分鍾..一路沖.佢一路同我玩..叫我轉身沖背時..又會扮後入..用佢下身撞我屁屁..
再加男優既對白..爽不爽..啊啊啊...我唯有角色扮演.配合下佢
佢話佢岩岩係遊戲度..比個客不禮貌對待...
囡: 剛剛遊戲中不是有一part , 我們要屁屁對著客人.然後攪他小弟弟嗎...?
我: 是的..他怎麼了..我有看到你之後臉黑了...
囡: 因為他把他的手指放進來我這裡...然後我就拍他的手...(此刻岩岩查好沐浴露..佢就順勢做埋個動作..指插我屁屁 )
我: 啊...不是我這樣對你阿....(我梗係轉身反擊)..
囡: 啊..是阿..不是你..我攪錯了..對不起(一路撒嬌一路避..又玩..又笑...佢十分可愛呢..)
我心諗...冇簡錯..而且你太可愛...我敗給你了..

上到床 先叫我趴低做服務..到做到落腳..佢用膠袋粒左我一隻腳.準備粒埋另一邊時..我知佢準備想做乜..然後我叫停 : 不用了...
之後佢又狗仔式咁趴左係我隔離同我傾左陣..又叫我學佢咁趴...以為佢要做服務啦...
點知佢又av男上身..係我後面用佢下身啪啪啪我屁屁...又問我爽不爽..爽不爽...噗.... 我又角色扮演配合下..不要..停...不要..停.....之後繼續做服務..
我知佢又想做乜服務...本來我都有叫停..因為我唔係特別"好"...佢呢次冇理我..繼續....
叫我轉身..做前面既服務...大家可以想到佢想做乜......
無錯...佢又黎...一手一腳..分開我對腳...男上女下...佢係上..我係下...又啪啪啪...
呢次,..望住佢.我真係唔好意思再配合..
囡: 爽不爽..爽不爽啊...
我: 放過我吧...我投降了...不要...不要...停.....
然後又繼續做服務....一路吹..一路轉身.. 我又摸下佢....
我: 你討厭客人這樣對你吧?(輕輕dj手..再 /插)...
囡: 這裡你想怎樣我都喜歡...剛剛是做show..不同..而且那個客人很可惡...(又一口含埋黎..入晒..係咁吹係咁吹..)
我: 不是我啊..不是我啊...
囡: (望住我)..啊..對啊..對不起..我又忘記了..
又有一次又提到個不禮貌既客...佢一個心口壓我塊面度...真係大到抖唔到氣...
成個氣氛都真係好好...
到埋位佢都好主動...真水...F1賽車選手..換左幾個體位..最後100下啪啪啪....比晒佢..然後佢再夾下.抱下..鍚下....先慢慢拎返出黎..
事後沖完涼..傾計傾到電話響先出門..
完.謝謝收看^^
是日 walk in 埋單 $2148 , 60分鍾上房 + 4個大堂(新年流流 , 有4個比較相熟既技師過黎打招呼 , 我又冇利是派..就叫佢地開鍾..)
         扣返係利奧豆到既利是 $1000  所以今次仙記行程 $1148
P.S 相熟既囡囡都放晒假... 呢種感覺..真係爽.
本來問晒佢地返工.放工時間.. 想訓醒再黎多Q... 不過冇位訓..返左屋企....留返下星期六.. 朋友CALL我去..
完. 謝謝收看^^

後記 : 之前提過對佢有3回記憶
第一回 就係 我第一次入仙記 ,第一個GAME , 第一個同我玩既囡囡就係佢 , 可惜果次我入場就留意到 江若嬌 ,
到我知道 江若嬌 放早. 同第二日放假時 , 想搵返 8132 已經搵唔到 , 重認鬼錯.係我大婆...(遊戲時太黑..而且係第一次去..所以...)
第二回 有一次 , 我坐左去電腦果邊 , 由右到左第四部...想上黎報告下現場情況 , 佢係第一部同我講..第二部會比較快..
            我地之前都冇交流過.. 佢都主動同我講...之後我坐埋去.. 冇繼續傾計..而佢亦都要去選美..
第三回 有次我過左澳門住利澳 , 冇入仙記. 係門口經過 , 見佢岩岩向公司方向行 , 準備返工 , 素顏樣 , 少少殘 ,但唔係驚嚇型..
            我地仰面行過 , 我望一望佢 , 佢又望一望我 ,就低頭繼續走..
除左阿四之外 呢個有令我少少沉既感覺..我會繼續搵佢..
Good report though it's short..
Wait your further one ..
haha
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝分享...
期待下一集...

期待師兄報告的下文, 內容想必十分精采!

已update..完成

期待師兄報告

thx for your report~~
i want to go next month

期待師兄報告的下文, 內容想必十分精采!

CHING食到好野
支持CHING咩細包膠

回覆 卍十二卍 的帖子

洗唔洗咁 DETAIL , 同囡囡嬉水每句都寫出黎....
過左年, 本來 COOL DOWN 了的慾火, 比你篇 REPORT 點著返....,
又要 PLAN 時間.................................

多謝師兄的報告

本來我28号想去但d friend趕住交人要返港...

回覆 卍十二卍 的帖子

Never been to 仙記 but thanks for a nice report!

Makes me want to try~

chryo 發表於 2012-1-31 00:42
回覆 卍十二卍 的帖子

Never been to 仙記 but thanks for a nice report!

其實每個場都會好既囡囡...食唔食得中..一切靠運氣了...阿門..

great details! but it seems the place is always full?

支持CHING咩細包膠

pedestrian_a 發表於 2012-1-31 08:21
great details! but it seems the place is always full?

我去果日係星期六..正常黎講.邊個場都應該會full

多謝師兄報告,新年快樂 !

我唔使plan, 晩晩去都得!