澳洲Victoria 通樹搵食Road Trip

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

當年澳洲的road trip, 就係周圍搵brothel
同行的有一個大學同學
有咩好野, 唔係太記得
有咩野驚嚇, 到而家都瀝瀝在目

1)去過suburb有d, 入到去一野鐵閘鎖住你
入到去d女人足足大你2-3個生肖
最記個有個成隻lord of the ring 果個咕嚕咁
係!!  道友咁款仲要冇頭髮
我同個fd嚇到跑番出黎

2) 有幾間要睇女先要比錢
係呀!!睇下你都要比錢呀
入場費係屌西費一半
即係要80-90澳紙到
咁高消費唔好諗冇瀨野, 照瀨
入到去一個個大嬸大隻過你 Dnd.png

3) 瀨過野係果度玩tranny, 好彩門口reception 提下係玩tranny
我個friend 仲傻更更唔知tranny 係乜, 唔係transformer, transsexual 呀仆街
呢下 我地又係跑番出黎
真係嚇到j 都縮埋, 早知跣個friend 玩下, ''鬼佬tranny wor 同泰國人妖唔同ga,不如試下喇''

4) Conclusion : Stick to south melbourne, Tope Street, York street
要detail 再補上
有幾間專食korean 既, 整完容, 質素有保証
有試過d女係得, 段段有, 有service, 但係唔識英文
有偷拍相, 不過黑媽媽, 唔post算

去過覺得香港真係一片褔地,  
溝唔到港女, 仲有祖國大量supply
仲大把女比你玩
不過過多幾年就好難講
o甘恐怖。。。
ching 真是经验丰富。。。
学到野。。。
回覆 讚好 不讚 使用道具

哇!驚餐死!!!!!!!!!!

Nice sharing! Thanks for your experience. It also makes me to remember the past days in overseas...

Thanks for sharing your 一個個大嬸大隻過你 tour...... Rambo......

回復 fartingindian #1 的帖子

Agree. Actually Bangkok and China are still good places to "hunt" girls - pleanty of supply and fairly inexpensive.

多謝師兄精彩分享;

女女好嘢

其实都唔系好似你讲到甘恐怖噶啫..city附近几个区噶果几间店噶质素都唔会差到边,,除非你去到d离city太远噶suburb就好难讲啦...哈哈哈

多謝分享

nice post. Summarized the key points

Haha......the mosyer from lord of the ring

多谢分享

師兄,這是很好的經驗

好多都唔差既

Thanks for sharing buddy~

我好欣賞您!

其實city ok lol

ching 真是经验丰富

thanks for sharing....so scare