T-ARA, 再次進軍日本

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近幾年來, 連日本也抗拒不了韓流, 不過韓國的男子組合發展上確實比較順利; 女子團體之中只有少女時代及KARA稱得上是成功.

而小弟最喜歡的T-ARA, 雖然在韓國本土紅到發紫, 但老實講上次進軍日本反應不太好, 今次捲土重來, 祝佢好運......

另外, 由於小弟唔識日文, 有冇識日文嘅師兄可以講下佢地D日文唱成點?

ya-19 - 複製.jpg

T-ara Roly Poly Japan version A.jpg

今次的主打歌: ROLY POLY 的日文版

T-ARA - Roly-Poly (Japanese Version)
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

另一首: Lies 的日文版

T-ARA - コジンマル~嘘~ (Japanese ver.)
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

呢個MV雖然拍得佢地好靚, 但似乎慳皮左D....
回覆 讚好 不讚 使用道具

順便睇埋T-ARA上次去日本發展的一個MV和一個live show

T-ara - Bo Peep Bo Peep [Japanese Ver.]

T-ARA_YAYAYA @ Hirunandes [現場節目]

完! 多謝觀看!

日文唱得唔差丫
但同日本人比又有少少分別
少到我都唔識講

版主,你真係好鈡意T-ARA喎

Peers123 發表於 2012-3-1 22:04
版主,你真係好鈡意T-ARA喎

都唔係咩野秘密啦!

我愛TARA,唔知道佢4月打後變成點呢?

ln06 發表於 2012-4-5 22:01
我愛TARA,唔知道佢4月打後變成點呢?

師兄係講T-ARA嘅重組? 我估只係會加一, 兩個人啫, 公司都未必夠膽cut D舊人, 話晒呢家咁紅.....

天鎖斬月 發表於 2012-4-6 00:21
師兄係講T-ARA嘅重組? 我估只係會加一, 兩個人啫, 公司都未必夠膽cut D舊人, 話晒呢家咁紅.....  ...

剛剛收到風,可能只加兩個人,那個姓金的CCM社長好似傻傻地,完全唔知道佢想乜,響演唱會之前搞重組!

回覆 天鎖斬月 的帖子

T-ARA 在下都幾鐘意,不過,
韓國女子組合之中在下:
No.1 :   F(x)
No.2 :   After School
No.3 :   少女時代
No.4 :   2NE1
No.5 :   至係T-ARA 囉!
No.6 :   Wonder Girls
No.7 :   4 Minute
No.8 :   Brown Eyed Girls
No.9 :   Rainbow
No.10 : Miss A

多年前在下最鐘意就係: SUGAR -由佢地首fade away開始~

ln06 發表於 2012-4-6 07:38
剛剛收到風,可能只加兩個人,那個姓金的CCM社長好似傻傻地,完全唔知道佢想乜,響演唱會之前搞重組! ...

呢D好明顯係自信心過剩.....

希望佢唔好諗得太多, 玩死 T-ARA啦....

kitkat88hk 發表於 2012-4-6 21:44
回覆 天鎖斬月 的帖子

T-ARA 在下都幾鐘意,不過,

師兄真識貨!

人人各有喜好, 有乜所謂丫!