[搵囡心得] 越南西貢Massage

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

日前到西貢旅遊,住一區。一日經過一間 Rona Massage,  網友曾經推介,故入內一試。職員非常有礼,要了VIP 房,要VND600,000, 約港幣22o.

女女入房,約22才,身材嬌小,B cup, 但笑容甜美, 就佢啦。

女女先正常按摩,我除晒,佢無除,但常碰到我小弟弟。仲一面按,一面唱歌。按到半路,戲肉來了,捉住我弟弟問要唔要特別服務,索貼士VND200,000。老實講,唔要特別服務我嚟做乜?馬上同意。女女先以背部擋住門上嘅鏡,再除下胸圍,衫只肯退上頸部分,話公司唔俾除,然後捉住我小弟弟開工。我當然唔執輸,雙手揸波。雖然波唔大,但非常彈手,波形亦唔錯,工作期間,女女非常好笑容。派彩後我問佢肯唔肯下班後到我酒店,出到VND3000000 都唔肯。佢話從來都只做HJ, 絶不開大。無計。

老實講,縂共俾VND800000 ,換來打飛機服務,都有啲貴。不過叫做試過越南妹!

Room

Room

女女

女女
俾影相,號碼#( 號,可以一試。

打得好辛苦,望師兄加分支持,多謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

回覆 submarineking 的帖子

師兄在新加坡芽龍嘅威水史才是我的終極目標

回覆 South_Lan 的帖子

講得啱!好多越南妹都係廟細燈籠大,著得又暴露,經常打出大半對波。睇到我噴血!

講開又講,上次離開時見到有另一桑拿妹返工,身材嬌小,但對波勁凸 ,白雪雪,樣好似呀嬌,若留多係越南一兩日,肯定返去郁佢!

越南會唔會好似祖國,會嚴打同行政拘留?

vietnam is a cool place to visit thank you

回覆 李忠良 的帖子

呢啲唔知。但睇的女女唔敢除衫,又唔敢開大 ,相信公安都有做嘢

回覆 elviebianca 的帖子

對,感覺良好,擇日再去試越南妹

我都想試越南妹

Thanks!! 可惜小弟出差只係去河內....果邊無乜野玩

不錯啊....打飛機也很爽啊

回覆 tobio13 的帖子

對,河內比較悶。但N年前曾經色膽包天,由的士佬帶到一低級卡拉oK。結果-無事,由女女場內口爆。不過啲女質素不高,與消費成正比

回覆 a22810969 的帖子

幾舊水,好過自己郁手啦。何況仲有對靚波玩

回覆 67696967 的帖子

場內口爆咁激?
我淨係去過Fortuna Hotel個K場, 話就話K場, 實質係快餐, 凳都未坐暖就話上房.
女質素係好, 但係要成USD100, 咩都無做過既mama-san都要US20 tips....唔抵玩

vietnam 女女都好Q架!
皮肤白,波大,腰细。
有时身在福中都唔知。。。
应该是时候小小越南妹。。。

回覆 tobio13 的帖子

哈哈,我去個間所謂K埸,只有幾間房,裝修殘舊,無大電視。唔係見佢酒水平,同埋都有一條大波妹上得過,都唔肯坐低。坐低後那那臨揸下條女,就拿小弟弟出來,指一指,再指下佢個口 (佢唔識英文)。佢開頭唔肯,但俾到us$50 就同意了!

在K場前後都無一個鈡,歌都無唱過。靜係記得條女對波好大好自,樣好一䑮

回覆 67696967 的帖子

Sorry, 最後兩句係好大好白,樣好一般

回覆 vivigirl 的帖子

絕對同意,回味無窮

越南妹多數瘦,同好大波