悉尼求助

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟初黎報到,人生路不熟,但又想食韓國妹(全套)
唔知咁多位師兄有咩好介紹呢??最好就同我一齊去啦,第一次咋,咩都唔識.....
大家身處異地,當識個朋友~~
預算200-300/hr,因為我無車嘅關係最好就交通就腳d啦,我衣家住左係MQ village(epping)
唔該哂
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
要找  韩国妹   到city啦!    5*, 127, 都还可以的!      不过韩妹  有很多 都是假胸
唔該哂,幫到~~
其實,我都係諗緊出city,但係我剩係睇佢描述同地圖又唔多清楚係邊......
不過都多謝你
5* is near Kings Cross/Woolloomooloo
Golden Flower is between Central and Redfern

用Google Map就查到
我不是住悉尼的, 但一年起碼去2次, 因大佬"嫁"左過去.  你去買份新報有好多介紹, 但有些好差!!   但我仍好懷念有間叫Angel town 在 King Street, New town 的, 好近St Peter 火車站的.  果度有成10-20個靚韓妹比你揀, 你試下吧, 但我印象中好似要A$140-160!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:15