仙記 資訊 + 簡報20-22/3

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次包膠有d長... 資料 + 簡短包膠
本來打算星期五過去..
星期二晚攪掂手頭上既工作.
見重趕到時間..於是 1:AM 到碼頭..
兩張套票. 其中一套走船飛.

去到坐底 叫電腦 , 叫食野..
上網同個ching 短訊 , 得知佢本來都想黎仙記.. 但去完帝豪後.太 支力 都係坐船走..
緣慳一面了..
之後 NANA 走過黎陪我傾計...
其中有提到 星期五 8折 既新優惠..同埋 今日(星期四) 囡囡有新衫換..

綜合之前個 8折 post.. ching們所提到既問題..
實情如下:
09:00 - 18:00 (前要離場)
除左套票. 套餐外..
全單 8折..
以前個 $998 40分鍾 就冇左..
新優惠下. 15xx (連稅) 60分鍾 , 打個8折..即係 $12xx 埋單..
比多少少..玩多20分鍾.. 其實計落條數就差唔多..
NANA 話新優惠可以照顧埋入黎 齋按摩 , 大比根 既客...

傾傾下..見到其中一個舊相好 同客入房 , 比較令我留意到既係..佢著埋 絲襪入去 !?
咁我好順其自然問 NANA , ABC餐改左咩 ? 定角色扮演有埋絲襪裝 ?
NANA : 吓 ? 你唔知咩 ? 一直都有絲襪呢樣野玩.. 不過要加多 $50..
我 : 哦..我都係岩岩見到.好奇先問下... 囡囡平時服務我都SKIP左大半.. 所以對絲襪呢家野.興趣不大..只係見岩岩 *)&( 著得幾好睇..先問下..

今日我等睇埋個新做型先走..
新衫 有兩款 , 我覺得似係以 兔女郎 同 貓女郎 既藍本去設計..
一套可愛型.一套野性型... 不過最大特點..係後面設計得更高..
差唔多睇到大半個屁屁..都幾養眼..!!
而公關著既就一樣.冇變

啊..重有 , 有次遊戲尾聲.. 聽到 MC JOHNNY sell 可以同朋友簡女入同一間房度玩.. 聽唔到話比多幾舊.. 但就可以係房內互換囡囡..
我就比較專注落一個囡囡身上..
咁大個仔 , 3p都未試過..
莫講話同fd同房..幾p..互換..諗起都覺得淫亂..
玩起上黎.我怕我起唔到頭 = ="
資料大至上係咁多..

又講返 果兩張套票用左係邊位囡囡身上...(達達兄 應該都估到..)
本來諗住 入到去..見到邊個舊相好..就即刻入房.
點知唔經唔覺.同nana傾計傾耐左..大穫 !
先後.. 幾位 舊相好 都有過黎坐開餐.. (我同nana係第一張卡位 , 係囡囡用餐既位置)
巧克力 返左黎我都未撐過佢..(sorry啊..親愛的 )
長腿囡囡 佢個body 加埋把 長髮 ,真係好吸引.. ( 其實我真係想即刻拖你入房架.. )
東東 想搵佢傾下計..
(事關佢唔知我會上黎寫佢可能會係紅牌之選..佢返黎唔夠三個月 , 怕其他囡囡收到風後..會以為係佢叫 而 對佢有偏見..)
最後都係拖左 東東 入房..
服務過程都係一個 好 字 , 食過既ching會知有幾好..
未食過又想知佢有幾好 ?
就自己做下功課.睇返舊post..嘻嘻

第二張 就用左係 小可 身上 ..
佢皮膚真係好嫩 有彈性..
有前有後.. 手感又好..
而且重好頑皮囉 !
係我身上打左個豬仔印.... 見時間尚早..佢重要搵食.. 我至冇還拖= =.
不過出到去..比個相熟既師傅工技師捉住.. 靜悄悄咁笑我囉..
nana 過黎傾計時..見到..又笑住口問我係咩黎....我唯有答佢 比煙頭 燒到囉... (搵蟻信咩= =)
果陣小可重坐緊係我身邊tim..
熟既囡囡 話我係 一次性.. 即係 好難會搵同一個囡囡第二次..
其實我係會搵某幾位舊相好先.. 都冇返工既話.. 先會搵其他未食過既.

最後 我想推個師傅工號比鍾意按頭按肩既ching 試下..
工號 係 625 定652 呢?..
我又唔記得左.. 我見親佢都會問...次次比佢打..話我冇記性
因為 25  同 52 我比較易混淆= =
總之就著舊裝 , 即係 上身紅外套 , 下身黑短群 , 長腿. 高既..扎"邊".. 唔記得係廣東定廣西人...
雖然我未試過晒所有技師.. 不過佢既手法同力度.. 我好enjoy..!

是日 比較長 既報導完畢.. 多謝收看.
多謝仙記資訊。
回覆 讚好 不讚 使用道具

衰妹打豬仔印、比老虎見倒pk...

我有新target, 對波好靚好滑•••

東東???真係唔知邊個

阿力達 發表於 2012-3-23 01:41
我有新target, 對波好靚好滑•••

...............
唔好講D唔講D好喎...
工號唔記得既話..都開個名黎聽下..= =+
係咪唔高.偏瘦.長頭髮.眼仔碌碌 , 行路時..個人會彈下彈下?

卍十二卍 發表於 2012-3-23 01:42
我班老虎..係晒出面..
我諗佢係想 宣洩主權.. 搶攤= =

佢有話見到你,佢好開心

卍十二卍 發表於 2012-3-23 01:43
...............
唔好講D唔講D好喎...
工號唔記得既話..都開個名黎聽下..= =+

哈,呢個記得,8102

阿力達 發表於 2012-3-23 01:43
東東???真係唔知邊個

佢一個月可能返得15日...
不過佢返工時間應該都固定係 7PM - 7AM

阿力達 發表於 2012-3-23 01:46
佢有話見到你,佢好開心

咦!?
我今日下就4點幾先走..
你之後入左去?

佢係想食左我至開心= =
第一次比囡囡打豬仔印...= =
擺明係想宣洩主權..

卍十二卍 發表於 2012-3-23 01:49
佢一個月可能返得15日...
不過佢返工時間應該都固定係 7PM - 7AM

我會問荘尼、粉紅or娜娜•••你叫娜娜學好啲廣東話

阿力達 發表於 2012-3-23 01:48
哈,呢個記得,8102

好..下次去昅昅...
咁緊要.連 達達兄都話 "對波好靚好滑" !

阿力達 發表於 2012-3-23 01:52
我會問荘尼、粉紅or娜娜•••你叫娜娜學好啲廣東話

呢D係NANA既特色...嘻..

卍十二卍 發表於 2012-3-23 01:52
咦!?
我今日下就4點幾先走..
你之後入左去?

我唔會暴露我身份嘅!哈哈!
不過小可經常話十二好好

阿力達 發表於 2012-3-23 01:54
我唔會暴露我身份嘅!哈哈!
不過小可經常話十二好好

我問小可..你係邊個先= =
咁睇黎.佢個豬仔印.唔只打響我身上... 比大廳班老虎睇喎
重打左係你對手上..經你雙手..係網上公告天下....比晒所有人睇...= =""""

卍十二卍 發表於 2012-3-23 02:01
我問小可..你係邊個先= =
咁睇黎.佢個豬仔印.唔只打響我身上... 比大廳班老虎睇喎
重打左係你對手上..經 ...

喂喂!係你自己爆響口比佢打印、又關我事•••
至於、公開佢對你嘅心意•••佢響技師房公開曬啦!唔使我宣傳•••

阿力達 發表於 2012-3-23 02:08
喂喂!係你自己爆響口比佢打印、又關我事•••
至於、公開佢對你嘅心意•••佢響技師房公開曬啦!唔使 ...

噗...技師房公開晒你都知?...
你係經其他囡囡口中得知??
你係咪MAY姐啊= =
見你只提到其他三個..冇提起MAY姐...
而你又咁清楚呢兩日既事..

咁睇法..佢聽日嫁得比我喇喎..= =
唔好再講喇.. 轉下話題
等陣其他Ching見到..以為佢係 十二既...攪到佢冇生意..我真係咩唔起= =

咳..咳...
你覺得佢地新LOOK好唔好睇呢?...

卍十二卍 發表於 2012-3-23 02:13
噗...技師房公開晒你都知?...
你係經其他囡囡口中得知??
你係咪MAY姐啊= =

今日冇去!所以未睇新衫•••下個禮拜啦!
May姐•••見到我就西口西面,除左叫我簡女冇第句•••

阿力達 發表於 2012-3-23 02:19
今日冇去!所以未睇新衫•••下個禮拜啦!
May姐•••見到我就西口西面,除左叫我簡女冇第句•••
...

哈哈哈......
佢熟客大多都係酒客..
有叫你簡女都比足面啦... 雖然唔係東.南.北面....

今日冇去...
即係小可之前已經係你度提起過我?= =
我以為佢今日高興得濟先亂同人講