韓國著名紅燈區清涼里

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

從來未試過長腿韓國妹,今次旅行專門拜訪當地出名紅燈區
清涼里
photo 5.JPG
地鐵站5號出口,一出過馬路直行1分鐘就見到
photo 2.JPG
很似荷蘭紅燈區,全部地下平房.
photo 3.JPG
photo 4.JPG

女女超正,全部環保吹,70000韓環,大約490HKD.
先收錢, 後辦事. 多數無得KISS, 不過有一次例外.大家有FEEL?或者個個她都嘴?
4小時內上了4條女. 感覺,賺了.同黎耀祥去百佳買野一樣.
香港要1300HKD, 韓國絕對正宗只要490HKD?
你話呢? 全部大美人.高挑白滑.
個人覺得1/3都係正, 有1/10係超正(車模/明星級)
只要490? 願來生不做中國人!做個韓國人
韓國地鐵到夜晚11點幾, 如果塞車,坐TAXI可以好貴...我坐左60000W. 大約400幾HKD...我寧願搞多件韓妹.
今次識左D韓國妹, 收穫不錯!請大家幫手加分鼓勵.
不過女女無比影相.可惜,好正葫蘆身材!!!
粉紅色的乳頭,可遇不可求!!!

補充內容 (2013-11-16 17:52):
早2個月再去清涼里,數量同質素比起以前差了很多, 當年有近百女, 我呢次見得4~50個, 行完全場得2~3個係好D.後來同朋友打算轉戰新點.搵左好耐失而回

補充內容 (2013-11-16 17:54):
另外有荷蘭紅燈區一些不愉快經歷, C HING可以參考
http://141hongkong.com/thread-1109880-1-1.html

補充內容 (2014-9-9 18:11):
其實有CHING話好多女又假波,又整容~who cares? 又唔係搵老婆, 就算女朋友都唔介意, 最重要留下美好回憶.韓國女重點係高挑白滑同明星樣.

補充內容 (2014-9-9 18:13):
補充一點, D女問你係邊度人, 答香港同台灣會好D, 上次條女話,中國會收貴D而且唔環保吹. 日本,香港台灣會正常價.
支持支持report
回覆 讚好 不讚 使用道具

請問ching清涼里o係地鐵地圖既邊邊o架?(好熟,唔知係咪曾經經過)
仲有可唔可以用英文/普通話溝通o架?(小弟唔識韓文)

回覆 anarchism 的帖子

Interesting Korea Report!! Thanks for the photos~

Thx for report

嘩, 謝謝給我韓國一遊
好想試....

但係好似話得15分鐘??

good job c ching good good good

good job c ching good good good

回覆 foxli1984 的帖子

少少英文OK,大部份都會問你係邊度人,我話香港就無問題

不過我上年底去過,可能時間尚早,唔係好大正女,大部份都好豬下

恭喜ching食到好野

我都要去清凉里

支持有相實地拍攝

thanks for sharing, too bad no photos but still good info

多謝師兄分享相片!好想有女相看!

"4小時內上了4條女"!師兄你都去到好盡!

$500.00 each. Great price. I spent $2,000 in HK KTV for drink only

490HKD一個鐘? 定係?

谢谢师兄分享。490是15分钟?

回覆 anarchism 的帖子

都是假波多呢
有大部份不似CHING所說那麼正,
可用啦