[一樓一] 香檳4/F BeBe

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾次經過都好想試下呢個囡囡
因為囡囡不論樣同把聲都係100%港女feel
直頭好似落左老蘭溝條女咁既feel..
不過聽聞佢係失傳多年「石頭波」既傳人到底有冇師兄可以報報料咁呢
what room?

又話失傳多年石頭波,但又話想試下呢個囡囡,你想點呎到底?
每日香B 4樓, 都會有一班 唔知吞泡, 無工開, 定係凸別請假既 陀地 FANS,  
排長隊 默默地等入廟拜神 定係 等入博物館參觀咁......

大熱天時,  巷仔又焗,  真係神心.......

如果佢地可以同樣為父母去醫院排隊輪街証, 咁就VERY GOOD啦

萬劍歸宗 發表於 2012-6-21 20:40

個波咁細...唔似整過、又點會石頭!
萬劍歸宗 發表於 2012-6-21 20:40

thanks for sharing your info
即係點呢?
其實好一般,可以一試,返食可勉
宝石蓝 發表於 2012-6-21 22:25

Bebe 的確係打假波,但又未至於石頭波,我本人覺得可以接受既。
各位師兄們是否RAIN 好過BeBe
完全係,如果rain好似以前果時重win多一條街
宝石蓝 發表於 2012-6-21 22:25

都係道聽途說..幾次想試都心驚驚
apple 發表於 2012-6-22 16:04
完全係,如果rain好似以前 果時重win多一條街

Rain無論樣同身杰都唔係我杯茶...
次次聽到D囡囡叫聲心郁郁果陣..
一見到佢個樣咩mood都冇晒..
我個人都係鍾意當年紅牌之一既EVA多D
同時carrie都過得去
apple 發表於 2012-6-22 16:04
完全係,如果rain好似以前 果時重win多一條街

Rain無論樣同身材都唔係我杯茶...
我個人都係鍾意當年紅牌之一既EVA多D
同時carrie都過得去
萬劍歸宗 發表於 2012-6-22 19:35
Rain無論樣同身杰都唔係我杯茶...

我都好懷念Eva
CARRIE真係正,但宜家都揾唔返
擇佳 發表於 2012-6-22 21:50
CARRIE真係正,但宜家都揾唔返

Carrie係香港鄰家女孩味道極濃
kingofjohn2004 發表於 2012-6-22 20:57
我都好懷念Eva

早巫年前般出過一排...就係BEBE依家間房..
果陣我要等足佢4個鐘先可以同佢小聚
可惜人未老但硬件退化得好嚴重..
打飯波我會無晒胃口,尢其是有巴痕

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:12