Club9要過夜預備幾多錢?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Club9要model陪過夜最好預備幾多錢? 是否會免費提供The Arc既房? 通常要幾點先會有陪過夜?
Thanks.

141廣告部 註言 (2012-11-23 12:35):
差不多到1皮 .太貴嗱 反而玩141澳門酒店 過夜大約兩支嘢左右 関灯一狗樣 照砌
我都相知,請提供
個人建議 要電話再外約談過夜費用可能省一些
club 9的過夜方式 我不知道 但我有個方式 可以提供大家參考 我時常去桑拿 裡面有合得來的小姐 而班表只到晚上11點左右的話 我會私下留電話 問她下班後能否來我飯店陪過夜 真的會很便宜 因為桑拿小姐下班後就沒事了來陪我 這筆錢是多賺的 而且不用給店裡面抽佣
Package 2k sth + wine 1-2k + model 2.9k + tips = you'd better expect to spend 7-8k if you want a model overnight with you there!
wa this is too expensive
GoldenDragon 發表於 2012-10-23 23:47
Package 2k sth + wine 1-2k + model 2.9k + tips = you'd better expect to spend 7-8k if you want a mod ...

當你真係Package 2k sth,
飲啤酒唔得咩? 比你飲打半, 估都係 1K 咋話??
model 2.9k, 飲醉酒, 比你扑得幾多次! 咪一次咁多,
第二朝你都頭痛緊訓緊, 過乜鬼夜丫!
一Q, 2K
仲有, 咁貴仲要比TIPS? $0
TOTAL: 2+1+2=5K
troublehk 發表於 2012-11-9 00:14
model 2.9k, 飲醉酒, 比你扑得幾 ...

仲有, 7-8K 在香港玩都得啦,
使乜過馬交
money is not money any more
一句話!好高消费!
model 係C9,1Q都差唔多要1800。條女都你過夜,最少都要比2500。普通女過夜你都要比差唔多2500。

仲有你幾點入K房。如果你自7點左右去,想搵女過夜,茶舞PACKAGE冇得咁加,你仲要買埋子夜。貴到嘔。
同樓上CHING講法差唔多,去玩TEA DANCE,搵到件好既,私下留電話,之後約出黎玩/過夜。

仲有如果你買子夜,有時D正女已經比大6客係TEA DANCE時夾走晒了。6﹣7點最多靚女。
PS,子夜係11點先可以開始,又係個句,你肯加錢,點玩都得。

黎緊個邊RACING, 冇乜事唔好過去,逼到嘔(條街同NC都一樣)
回復 worldwideweb999 #13 的帖子

澳門消費真係貴 窮人唔好去
troublehk 發表於 2012-11-9 00:14
model 2.9k, 飲醉酒, 比你扑得幾 ...

但係樓主講明要model過夜嘛.....
應該5-6K就可以
我上次去玩一Q連茶舞套票差唔多成二千幾銀,過夜應該要3000以上
澳門真係好貴
ching....咁要睇下你幾點去到喇....你6點去同10點先去到又唔同價錢......因為如果你早去又想同心儀既女女過夜.....就貴D喇....點解??因為你要買埋佢FULL鐘囉...即係例如你茶舞時間去...就要買埋晚舞同子夜D鐘喇...仲有....澳門NC過夜囡囡肉金例牌DOUBLE架喇....即係一Q收1300既.....過夜包你兩Q收2600...唔做都要照收....明未???都係個句....金錢上許可既.....就唔好理佢幾錢喇...至緊要開心...
感謝分享寶貴資訊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 02:03