[求一夜情] 免費午餐心得交流

冇免費午餐的

% \( y8 h! R) c" Z/ \8 z0 j2 |+ V都ok, 當時年輕力壯, 有閪就ok ... 宜家 ??!! 唔好講嚇到縮陽, 心跳停埋都有知 ...
賢仔call馬 發表於 2023-1-2 13:47
0 h. }. Z; p" p+ C+ Z用左好多年
8 S" Q. s4 k7 A食過不下三四十個免費餐
" T7 l- y5 C8 D+ F& B不過通常食幾次我就斬纜~
1 h' N$ g7 t$ ?, J9 r, K( R
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?
B.G.C. 發表於 2023-1-2 13:16 0 _, y! k* h! ]( a& t2 R
依家無左啦
3 d$ u, e1 x: |* ^$ R! q5 k
好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
留名學野
80hg 發表於 2023-1-4 11:09
+ \3 }  G! N+ L好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
' }4 F, O: f6 `
hongkong.com囉,無左好耐
B.G.C. 發表於 2023-1-4 17:54 9 x) v" W4 `' `' t
hongkong.com囉,無左好耐
3 p: e7 k: q4 z+ o+ E7 U8 o
冇咩印像tim
80hg 發表於 2023-1-4 11:08 * x1 ]! @5 l; e1 u; H/ N5 R
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?
# j$ c* y% ^6 a
緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
+ p6 @" n* d  U0 D6 H* b; j: v4 F當然亦有啲真係想搵男人sp,不過都係睇你好唔好彩識到,有啲就算識到講兩句又係冇下文
5 p8 N7 Y  i( r% b4 M0 T所以我都唔係太鼓勵人上網搵免費餐,因為實在太嘥時間,而且付出同收穫係唔成正比,你付出咁多時間精神心機到最後又未必食得到,不如去叫雞好過,反正你的目的都係為咗扑嘢啫。
misery 發表於 2023-1-5 22:15
8 O/ I/ T9 M. h8 S緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
' X$ e0 s8 u% w0 Z; v% C當然亦有啲真係想搵男人sp ...
+ d) ?9 k9 g# j
Quite agree with your point.
misery 發表於 2023-1-5 22:15 - ^7 G: C' a# y" C
緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
3 W, X4 W# Z* S5 s/ I0 t當然亦有啲真係想搵男人sp ...
( X% X; Q" S6 U& R& P; s
唔通時代真係唔同咗,以前係 AFF 同 She 易好多喎!
之前我係ig試過,不過都係要花時間先上釣
成功過幾次但最後爭 D 上身,驚有手尾,都係費事
$ O& q, G# c& w! K正正經經叫雞好過
LIGHTKIING888 發表於 2022-12-21 22:20 0 Q7 D7 w! I$ p4 e! f/ e1 G+ k
自問唔係高富帥
! E: U2 W- c+ b% c, D- N又唔想花精神時間金錢, m7 A: k1 s" ?6 u
都係正正經經叫隻雞算啦
5 ~8 N, k. O$ i. t! p% l* j
完全同意
; |5 ^; ]0 R5 L做人都係9 c$ [: v0 S/ E- q8 u* v' k, c
正經啲好
! a/ ]; k. F8 M& U# H( C😝😝😝
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價
2 g& F& }. ?' N+ a9 C, E5 E1 G
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50 $ v/ m5 o: Y* z) f5 w
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價
  Z' [1 N  @6 i. d4 C' W4 Y5 x
金錢、家庭我都冇
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50 ! j$ \2 @/ n& F, V/ Q
0 W+ G$ L; v$ b- N- e' J3 p5 |
關健康咩事?

( I2 v8 M: A4 [如果條女有hpv唔出奇
慢保露 發表於 2023-1-15 10:05
: t7 J5 u% e* i9 d% c0 x9 F5 Q如果條女有hpv唔出奇
' f  H6 G0 K: C$ N3 w8 l
出嚟玩會帶袋喎
廢事開個新post~話說小弟早幾日又係we7加左個中女人妻
- \' F8 ]4 z! N目測4頭。會打扮, A$ f( \  B% s" G
經過呢幾日攻勢。約到一陣出黎下午茶。睇下有冇機上埋房
2 I0 o2 Z# J, t. F言談間得知又係同老公同住但分房訓沒感情
, ^% w  _7 i# O, f仔女都剛成年。睇黎又係慾求不滿狀態
7 T0 N* g, x2 ~' Q  i" G! ]5 G+ i$ x8 M- ]% \, _' K* ~
回復 賢仔call馬 ##79 的帖子2 t8 W2 O' l0 W1 }8 _

1 H( o& ~2 ^2 F2 v2 k留名等報告!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-8 21:31