[賽後報告] jojo身輕抱住屌

簽到
名稱: Jo Jo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/30677-深水埗-樓上骨-JoJo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一次找JoJo係2-3個月前, 因搵開隔離房kitty做緊野, 諗住按下鬆下, 見ok合眼緣就試下
上次只係試過出火, 感覺骨技普通(真正骨友可能唔夠喉)
出火一part中規中矩, 唔算特別好但又未至於跌錢果隻

點知返來睇有位師兄話佢似自己Miss
有Miss情意結的師兄就排隊上去試
上星期一日有時間又上呢度睇下, 又係隔離房開緊工, 諗起Miss feel的佢又得閒
就一於今次俾多次機會佢

今次只做全套唔駛dup
入房侍浴正常沖洗, 見JoJo細細粒就諗定一陣點都要抱住掛鼓先得
沖完涼都係正常服務, 吹功幾好, 又有全身清潔
先係女上, 由於身輕, 騎我時我無咩重量的壓力
之後我要求掛鼓, 最初佢有D驚, 抱住屌左約5分鐘, 最後推車狂推完事
回應 wh123 #1 的帖子

thanks   睇落唔錯, 呵
師兄樣得唔得?乜年紀?
多謝CHING分享
多謝師兄分享
多謝師兄報告
多謝師兄分享
呢條女樣唔錯,我試過。骨技唔精,但認真。唔催鐘。間房幾溫馨,好女仔味。唔得,細佬舉棋天,收工搵佢先。
聽落好似幾好咁WO~~
多謝師兄分享報告
回復 wh123 #1 的帖子

多謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 13:28