[囡囡動向] 【Uni】天然真波好彈手, 對眼好sexy, 啱晒我既混血兒, 正~~

身份保密
身份保密  發表於 2013-10-6 10:40:03 |閱讀模式
名稱: Uni
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/23495-佐敦-樓上骨-Uni.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Uni
http://sex141.com/zh/23495-%E4%B ... A%E9%AA%A8-Uni.html

過程: 昨日又試左個靚女, 我覺得佢樣貌幾平易近人, 靚女一名! 上房望望先, 見到Uni波大大, 天然真波好彈手, 皮膚白白, 對眼好sexy, 啱晒我!! ok報鐘, 一嚐頭啖湯滋味, Uni好有禮貌, 拖手一齊入浴室, 哇 ! 一起沖涼, 會用對波波做Body同我擦均全身, 摔細佬, 洗車底, 水簫都有做, 好有heart.

出番去上床, 同佢先車車, 之後佢玩推油按摩, 令我好relax, 摔細佬 R 袋袋, 手勢唔錯, 好温柔, 搞到我細佬昂首敬禮 !Uni口技都唔錯, 錫耳仔, 錫頸, 錫lin lin, 大脾內側, 膝頭對上錫均, 再食蛋蛋, 玩高級環保吹, 深喉幾吓巳經好服務, 吹到雪雪聲, 望住你黎吹, 死未…我亦一嚐佢多水多汁嘅鮮鮑, 69互舐, 大家情緒高漲 ! 按奈不住馬上上套, 女上騎功好, 超多天然水, 我大脾都有d濕, 玩狗仔, 睇住佢超靚個PAT PAT加上佢淫蕩嘅叫聲, 令我仲high, 埋鏡推多一程拍拍聲, 最後推爆完事...!
正呀~CHING
多謝師兄支持
多謝師兄分享

多謝師兄分享
thank you for your sharing
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 13:53