終於試o左...

國慶一條友去澳門,終於試o左富城賓館D囡囡,四點幾去,一推門廿幾條囡企晒O向度,搞到我都幾難為情,有大半囡囡揀唔落手,最後揀O左條O靚妹,19歲,叫BOBO,話O岩O岩O向深圳來,我第一個客,都幾有緣,無乜野好,勝在後生,毫無服務,要用KY,俾佢坐O左六七分鐘爆O左,房間都算OK,$200算係咁,唔好要求咁多.
本來細細佬唔係好盡慶,想去試O下桑拿,不過時間好似唔多夠(九點幾船),玩一兩個鐘又好似唔多抵,禮拜日又驚太多人,於事去O左葡京沙圈樂宮度食飯坐埋O個兩個幾鐘,話時話都幾多囡囡睇,可能國慶嗎,有四五件可以食得過,不過我見佢O地"勁喉擒",周圍搵客,服務都唔方會好,始終成$800嗎,無理由貼錢買爛受O者!最後都無試到,下次先試啦!
Sanji 該用戶已被刪除
有冇BRO今晚會有行動過大海
$200 for a 19歲 囡囡........ok la
thz!
QUOTE(精液大師 @ Oct 11 2006, 02:07 PM) [snapback]40643[/snapback]

國慶一條友去澳門,終於試o左富城賓館D囡囡,四點幾去,一推門廿幾條囡企晒O向度,搞到我都幾難為情,有大半囡囡揀唔落手,最後揀O左條O靚妹,19歲,叫BOBO,話O岩O岩O向深圳來,我第一個客,都幾有緣,無乜野好,勝在後生,毫無服務,要用KY,俾佢坐O左六七分鐘爆O左,房間都算OK,$200算係咁,唔好要求咁多.
本來細細佬唔係好盡慶,想去試O下桑拿,不過時間好似唔多夠(九點幾船),玩一兩個鐘又好似唔多抵,禮拜日又驚太多人,於事去O左葡京沙圈樂宮度食飯坐埋O個兩個幾鐘,話時話都幾多囡囡睇,可能國慶嗎,有四五件可以食得過,不過我見佢O地"勁喉擒",周圍搵客,服務都唔方會好,始終成$800嗎,無理由貼錢買爛受O者!最後都無試到,下次先試啦!

富城揀囡的確有o的難為情 , 太多囡囡排晒o係度圍我 :" border="0" alt="laugh.gif" />
好耐無過去啦
富城賓館近邊到?
富城賓館好易搵!
o向 新馬路尾,就"當"你o向 葡京 沿 新馬路 行去 議士亨前地 (即噴水池或"就黎執"o既菜欄食坊o向度)方向,去到最尾(其實唔係好遠),好"能"大個"富城賓館"招牌就係,不過推開門前要有心理準備,會好難為情!
:" border="0" alt="laugh.gif" />
個個囡囡都話你係佢第一個客架啦
QUOTE(精液大師 @ Oct 14 2006, 04:23 PM) [snapback]61370[/snapback]

富城賓館好易搵!
o向 新馬路尾,就"當"你o向 葡京 沿 新馬路 行去 議士亨前地 (即噴水池或"就黎執"o既菜欄食坊o向度)方向,去到最尾(其實唔係好遠),好"能"大個"富城賓館"招牌就係,不過推開門前要有心理準備,會好難為情!

" border="0" alt="396.gif" />
" border="0" alt="08.gif" /> 06.gif

" border="0" alt="396.gif" /> " border="0" alt="396.gif" /> " border="0" alt="396.gif" />

QUOTE(精液大師 @ Oct 14 2006, 04:23 PM) [snapback]61370[/snapback]

富城賓館好易搵!

QUOTE(silly @ Oct 15 2006, 08:59 PM) [snapback]67399[/snapback]

講你都唔好信啦....兄弟. " border="0" alt="09.gif" />
beyond14 該用戶已被刪除
QUOTE(silly @ Oct 15 2006, 08:59 PM) [snapback]67399[/snapback]

!!
Sanji 該用戶已被刪除
thanks report
thanks report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 08:30