想去台灣拍結婚相

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請各位給點意見和注意什麼,謝謝
好色系 發表於 2015-4-5 05:57
* c+ ~- k7 y0 o2 Z請各位給點意見和注意什麼,謝謝

. w$ M% u  |" |5 z你唔係應該先問問未來新娘子嘅咩 ?   
本帖最後由 好色系 於 2015-4-8 15:28 編輯 0 J; L6 Z6 e, z4 l# L: u, q

1 B! P+ H: P* Z' X% c回復 hkwatcher #3 的帖子" E( i% E0 z; i. g

0 r+ X$ b" d" l; x我們的小孩已經12歲了,之前沒有拍所以想問一下細節才給她一個驚喜
好色系 發表於 2015-4-8 15:23 3 o; V8 d' `, z- k( F: g1 {
回復 hkwatcher #3 的帖子* [+ ]/ m5 Y3 z, o
) M) x' e$ ~7 @, ^
我們的小孩已經

7 \: U* O; ?3 c8 E人家冇影結婚相都同你生埋仔女, 咁就更加要尊重太太嘅意見喇 !   
回復 hkwatcher #5 的帖子
8 a2 Q( d; \% f1 m% Y/ a2 a; A" y+ C3 W2 |
問了她就沒有驚喜了
好色系 發表於 2015-4-8 15:36
4 ?5 l! E& {$ Y1 g回復 hkwatcher #5 的帖子
. q1 s' S! w( u/ p
' X0 z/ t2 T  D# S問了她就沒有驚喜了

- R% o* E+ E: r  l- [. j啊, 原來玩驚喜, 呢個老公咁有情調, 抵讚 !     
睇個價位岩唔岩囉
回復 simnight #8 的帖子
$ ~3 C) y. v3 s; K: p) R# U% ?
! t4 J9 _1 S+ k. W# `預計四萬左右六天兩套
回復 好色系 #1 的帖子& m' q8 M; _( {9 X) x& ]; S) j
% Y0 X+ D2 n+ @( E1 t
最緊要帶錢。
好色系 發表於 2015-4-8 15:23
; x; P0 v" |5 Q# Z: A* l# r; a) ]回復 hkwatcher #3 的帖子
: ^, c$ z) R1 p: B
. u( h) v8 e9 \2 c- {' u我們的小孩已經12歲了,之前沒有拍所以想問一下細節才給她一個驚喜

1 _% S' a+ ?, G: n% Y+ q7 s再渡蜜月,一家三口真幸福,袋定六萬差不多,食豪的。
好色系 發表於 2015-4-5 05:57
  t) T8 ~3 p! f0 L# C8 i請各位給點意見和注意什麼,謝謝
0 s. T$ |" f9 s1 g  H2 r3 v4 S
如果是找婚紗公司拍的話,台灣的確是個好選擇。
. p7 Z, z$ a+ l6 t. u這裡婚紗相關產業相當的成熟。
0 X' L. c4 x. v) a' K* M0 x8 [. k7 J4 F* x( n# y
如果是要找個外景地點,然後打算自己找朋友拍的話,. T7 j$ J! _6 |" V# Z7 ]
可以考慮到日本(京阪神奈)去拍,那裡的味道很適合婚紗。4 h$ [6 W+ |, m1 v" B$ E5 l! t
阿仔不會有份,破壞氣氛
回復 kamtaigan #10 的帖子; a0 i6 U( T! e5 H- m; F) I
" \2 S4 a# D2 H. i$ t
唔知炸死無錢,唔知會唔會有人包底呢
我都想知她有多少私己錢
回復 seederlee #12 的帖子
1 e: X  H! k6 [8 A+ R! U/ w' r' Z+ ]( Q  H
台湾廿年來末去過,変化大了,值得一行。
好色系 發表於 2015-4-12 04:45
6 Y) Z" V& Y0 q回復 simnight #8 的帖子
$ Q; ]4 [0 b/ j, ?
4 b' \/ A3 w: I) s, e& k5 U預計四萬左右六天兩套
0 R9 ~" r7 n  _
個套餐包乜?
, W! l4 u" \2 H% C" B! w2 s# f4 Q' T* k3 r2 O
相薄一本,化妝和拍攝人員跟約半天,大頭相架連相,男女禮貌
好色系 發表於 2015-4-16 11:19
/ u  F. ?3 N1 W' c# y6 s相薄一本,化妝和拍攝人員跟約半天,大頭相架連相,男女禮貌

) z5 }1 e2 c5 H$ B/ X楂幾萬坐遊輪,玩自拍最实際。
台灣啊, 要預早約定時間啊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-28 11:35