[其他] 尋求高質玩法!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實我相信大家都玩過唔少野,例如環保,推油HJ等等,但一般過程都系唔滿足,很多技師都系為出而出,根本滿足唔到慾望。
我覺得就算手推HJ都可以好嗨好好玩,例如環境,服飾(不是單單制服咁簡單,要氣質,好似夜蒲D feel,或者中國古代風等等),調情表演內容(例如增加誘惑跳舞,絲襪,琴棋書畫等,多些故事或者情節),我相信過程再配合最後的發射才是最大的滿足,價錢貴D都無所謂,好過為發射而發射,一D質量都無。而且手推而已,根本唔怕查,單這種滿足比起環保和ML更大,有無環保和ML咁大風險。
所以我好想問問各位經驗老到嘅師兄,有無D高質嘅場和玩法介紹,本人多數系香港和深圳,珠三角地區都很方便,如果有真系高質玩法跑遠些都得。亦希望如果有會所老闆見到都可以考慮進步下,我相信會帶來很多好生意,貼合返現代。
價錢貴都無所謂?
你肯俾幾錢先
其實著運動服都夠哂特別

i just want to know how old is this c-hing, i am an old man, when i was about 30 to 40, i ignored everything and could fuck any new faces who were strange or new to me and i did enjoy such a way afterwards, then after 50, i began to talk about mood and just did not like anything that was too commercial, i was seeking a kind of feeling that what we call now girl friend feel, now i am over 65 and discover that i am just a fool, to gain what i am asking for means i am paying more and spending much time .... in fact i am just cheating myself for fun. to answer your question, you just tell the jc what you want and pay for the hours to bring her out in order to let her serve you.

咁不如疊埋心水,找個女仔結婚生仔吧。有性有愛,應可給你满足吧。
又或者如4樓ching所言,用錢去買服務囉。夠銀兩就應該無問題嘅。
不過不是看輕閣下,如已有足夠錢又肯使嘅自然有渠道吧,應上來分享而不是上來問囉。

一分錢一分貨姐,
你去超市式90-120分鐘場當然點都唔會有呢D,
要做皇帝只有包一個三陪先會有呢種SERVICE,
價錢當然係正常價2-3倍,什至10倍。

講明先,我唔係笑師兄,因為曾幾我何時,我都有好似CHING咁FF過市場可以咁,但現實唔係咁。

現時經營者最怕做你呢種客,第一顧客數量少但要求大,服務要滿足生理唔難但要滿足心理根本冇可能,因為太主觀冇客觀標準,只有AV先會拍成咁,就算去到日本都唔會有。第二女供應亦少,女女咁有文化識表演同做戲唔駛做G,去電視台去BALL去蘭圭芳搵富二代做MODEL雞,你根本唔會有機會玩到,玩到每晚都上萬,比你識到,你身上冇貴勞冇跑車,比幾多錢都唔想同你攪。

不過都唔駛咁灰住,好多野隨緣,女女都係人,出來玩過程中總有遇上合眼緣潛力股,不過第一你要健談但要有文化唔好講粗口(呢個一定),擺出一副與其他客人與眾不同感覺,要尊重女女,千萬不要要求佢地做一D女女做唔到既野,第二比錢應豪則豪,豪既意思唔係多比100-200小費至少多1000-2000,要比女知道你比得起佢可以掙但不是隨便可掙,幫親多幾次到佢同你熟左,你想點玩只要唔係SM,多數都會點頭。

重點,現時玩女,溝掂條女就得,唔使溝掂雞頭或AGENT。

今日我玩女最質不重量,合玩我每年比至少一皮佢,唔會做好多次,但每次一定好滿足。
冇得开大乜都系假!当然有feel就最好啦!

你根本唔知自己想要咩,按摩,C眼,中出定其他?心靈上的話,你mark多幾次同一條女,慢慢有配合,俾多啲tips咪會多啲心機囉。你可以付出幾多?
我就好簡單,三飛有配合,夠淫可以屌成晚。我會鐘意大陸淫K,帶三個過夜,疫前皮幾一晚,依家可能2皮幾。之後第二日私約一個去拍拖。我覺得咁係我身心都係最高享受。
性價比,國內92,95,98場我覺得都唔錯,平平地過下引,遇到啱咪mark多幾次,熟手好多。
用手機回應 喇叭大神 #9 的帖子

Ching, 最近都聽到92,95,98是什麼來的,謝謝
fwing120 發表於 2023-1-8 19:56
用手機回應 喇叭大神 #9 的帖子

Ching, 最近都聽到92,95,98是什麼來的,謝謝

用入油來比喻不同程度的服務。92=飛機場,95= 口爆場 ,98=可以開大
用手機回應 喇叭大神 #11 的帖子

Thanks

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-25 14:56