[新兵問路] 芭堤雅有冇類似momo massage 店?另問walking st 時鐘酒店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我黎緊12月尾十日時間都起芭堤雅,但住就住holiday inn
如果ws 揀岩左,返酒店都唔太就腳,來問下st 既橫街窄巷,有冇啲時鐘酒店推薦,唔洗靚,但最好都衛生啲。
另外想請教有冇如bkk momo massage 果啲快餐店?

好好,honey2 都唔係我杯茶,同埋唔抵玩
thanks

芭仔,應該無,剩係得好好,honey2 果d

但係我想講芭仔好多按摩店,只要你對果個技師合眼緣,大多數都有正骨邪按,睇你即時點取捨,定係約收工上你酒店之類啦。

時鐘酒店?我剩係知大多數agogo囡都會有推薦酒店,同埋你肯比埋的士貼士,佢哋絕對可以跟你返酒店,即使再遠,當然因為遠,時間又會相對更加更加少左。

我希望今個星期會出埋我既芭堤雅篇啦
到時又會有更詳細描述
WalkingStreet 發表於 2022-12-7 02:17
我黎緊12月尾十日時間都起芭堤雅,但住就住holiday inn
如果ws 揀岩左,返酒店都唔太就腳,來問下st 既橫街 ...

我三年前在步行街住過secret hotel 及P72 酒店,但昨天search 左agoda 已經冇咗,幫唔到樓主😞
會唔會去bangkok玩好啲....
WalkingStreet 發表於 2022-12-7 02:17
如果ws 揀岩左,返酒店都唔太就腳,來問下st 既橫街 ...

有,去PlayTime Massage

但是plan 只是B2B,開大同妹妹傾

大約消費共3500b

用Google Map 可以揾到

如果條女肯同你返酒店咁梗係返去Holiday Inn啦, 起碼乾淨啲, 飛電單車的士返去都唔使十分鐘, 兩百匹攪掂, 如果用短鐘房, 一般都係去Atlantis高高吧樓上果間, 行幾步就到
在PTY就別想玩浴場了..這區不流行浴場

去得芭堤雅就應該玩番當地野, 要玩曼谷野, 咁丕如唔好過去, 直接留曼谷消費算啦

師兄幾號係芭?我都係12月尾左右
芭提雅有兩間,其中一間早排我揸車經過,
望一望應該汁左,另一間叫playtime,
扺唔抵玩見人見智,我就覺得唔值

Blay ie Masage.com.jpeg
jacklau123 發表於 2022-12-7 15:00
師兄幾號係芭?我都係12月尾左右

我12月23至1月4個都pty, 之後就會再去bkk
WalkingStreet 發表於 2022-12-10 18:40
我12月23至1月4個都pty, 之後就會再去bkk

好奇問吓樓主幾時訂Holiday Inn同幾錢?
芭堤雅好似唔興呢啲

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-6 08:26