去到澳門想搵個囡囡•原來咁簡單•

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄黎到澳門想搵個囡囡•但又吾想去夜總會咁貴消費•早排過大海咁岩係酒店撞到個澳門師兄•一睇師兄個樣肯定岩岩爽完啦•後面個囡囡睇落去同夜總會d質素差吾多•我就問師兄邊個場d囡囡•師兄個答案真係意想不到•原來只要打電話•咩價錢•咩質素都有•上到酒店即刻試下堅定流•吾洗半個鐘囡囡已經殺到•一打開門•講都冇人信呀•但事實吾到你吾信•企係我眼前係個卡娃兒囡囡•仲要係粉紅嫁•一入到房間熱情到我弟弟都忍吾住想插入妹妹度•囡囡好乖幫我按摩下先一齊沖涼•睇見囡囡惹火身材真係忍吾住想即刻插入去•囡囡見弟弟吾聽話仲快過我將弟弟放入個嘴度•沖完涼•即刻抱囡囡上床•上到床估吾到囡囡仲熱情過我•由咀錫到落腳•最舒服仲搞下你後面•終於插入去啦•囡囡個樣好嗨•叫床又大聲•囡囡d水多到張床都濕曬•完事囡囡仲錫下弟弟先走•見囡囡咁辛苦•卑多500蚊小費囡囡•囡囡一共3000蚊已經有咁服務•各位師兄過大海有興趣試下嗎?有興趣p.m我•我俾聯絡電話各位師兄過大海試下師弟有冇呃大家•
真的嗎?pls pm me la
>>卑多500蚊小費囡囡•囡囡一共3000蚊已經有咁服務
鬼妹嗎? Hotel girl cost only 700..
回復 dun_hillz #3 的帖子

咁價錢服務吾係我話吾得.但你都知道.
3000咪仲貴過sauna walk in?
回復 Liverbirdywna #5 的帖子

咁睇師兄想點玩法.不過個囡囡服務我個人就覺得吾錯.又young、招呼又好.所以都值得一試

3000蚊,葡京沙圈得2000蚊。
广告?來自: iPhone客戶端
500蚊小費,共3000蚊? 1Q ?  Keep fuck yourself
回復 Dorlands #10 的帖子

agree, 3k? I can work out with a local here in hk
回復 Dorlands #12 的帖子

4k HKD?? isn't it expensive? how fair is she?
3千??過夜都可以,唔好托高個市喎
攞3K出黎,夠你系酒吧帶走一條女啦
又,你個POST又唔見有咩特別服務,
系香港玩鬼妹都差唔多啦
三千几四千, 太贵啦.
但平野冇好, 试过打电话揾D一千楼下, 结果係跌钱!
如果有錢,一切都變得簡單
明賣廣告。來自: iPhone客戶端
睇完真系講都無人信來自: iPhone客戶端

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 09:01