[一樓一] 富士 Sweet 點解咁把炮

唔係900咁貴應該會再搵佢扑過
回復 wing1283 #1 的帖子

之前响灣仔試過,普普通通
回復 pploveyan #38 的帖子

以前一日都係一萬,現在要兩萬?邊個咁傻仔
好在佢係新基時食過一次,服務真係好得,不過而家唔會再食囉,太貴了
想試好耐,但要預早半個月 book,真係的唔起心肝去約,呢 d 野好講興致
rcm 發表於 2014-5-20 01:55
回復 pploveyan #38 的帖子

以前一日都係一萬,現在要兩萬?邊個咁傻仔

包1日係咪任Q先?
358gogogo 發表於 2014-5-20 00:18
新基食過啦, MK妹一名, 無波, 好急

我就係鍾意mk妹feel

新基年代無試過,經常full booking,直至富士山,可能果排無乜好野食,突然醒起佢就食過一次,唔記得五百定六百

痴女 < 中,正如其他ching講一樣,果種痴女就直頭好似AV咁,唔急又溫柔咁錫呀舐呀磨呀,乜都齊
身材 < 無波就真既,喜愛大波者真係唔駛諗,瘦瘦矮矮咁,15xcm咁上下啦
樣貌 < 靚唔靚見人見智,我ok既,不過個人感覺有少少殘,可能蒲得多,又畢竟接客接到入健力仕咁濟,實有影響
服務 < 侍浴環吹深喉制服乜都有,此女係我食咁多女之中真正肯自動波堅深喉少有之一
感覺 < 正宗wet妹,會成日傻笑,傳言果d我唔講啦,有跟開都知d人講佢乜

總之你係屬於果d被服侍,一入門就cher爆你,但cher得黎又唔係要立即令你出野收錢走人
只要你唔係派報紙,唔計除衫沖涼時間,你都有最少20-30分鐘慢慢嘆下被人服侍+痴女擒你既感覺
至於900個大洋值唔值,我個人唔會返卓囉,我情願去試下HG,未試過
回復 deathryuk #49 的帖子

我未包過,你想同能力可以的話應該係,不過你包得成日個D都唔會只係搞野,通常都會行街睇戲食飯,都無時間搞好多次
好似好正
rcm 發表於 2014-5-20 11:04
回復 deathryuk #49 的帖子

我未包過,你想同能力可以的話應該係,不過你包得成日個D都唔會只係搞野,通常都會行街睇戲食飯,都無時間搞好多次

點解吾問阿141"go"人,佢講過(可能又系佢幻想出黎)包佢系黃金海岸過夜架
睇完咁多師兄嘅意見,Sweet應該屬賣服務多過賣身材
相頭好唔好,就各花入各眼啦,但有師兄似乎唔係好buy
至於900個大洋貴唔貴,又係個句,真係要視乎閣下嘅價值觀
有人用2皮野包一日都肯,但另邊廂,300個大洋已經可以去指壓食過早餐
對於小弟來講,反而係預約嘅問題,
大家都知,性欲依家野,好講即興,如果吓吓都要等成半個月,不如食自己,
況且,我哋家有老虎嘅,點好可以預知半個月後,幾時先有偷食時間
總結來講,如果要等半個月才食到,小弟會放棄
以上是小弟少少意見,對於Sweet嘅粉絲,講聲多多得罪
wing1283 發表於 2014-5-20 12:03
至於9 ...

有時即日都約到
回復 deathryuk #56 的帖子

感謝師兄提點
wing1283 發表於 2014-5-20 12:03
至於9 ...

各人有各人的口味,值吾值亦見仁見智
鹹魚青菜,各有所好
之前有次無咩選擇下試過 真系OK既 價錢方面 就住自己銀包啦 負擔得起就去馬!
毒 龍鑽,  乃腳指,   吞精, 也可以, 我果次是新基玩左成 个中
rockza 發表於 2014-5-20 13:56
毒 龍鑽,  乃腳指,   吞精, 也可以, 我果次是新基玩左成 个中

吞精咁激!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-29 00:23