[一樓一] 富士 Sweet 點解咁把炮

小弟還有一點補充,就係發覺多數師兄對Sweet的評價,
都係停留在想當年,即係佢收緊500或者700大洋嘅年代
唔知有無師兄試過佢漲價至900百後,有無附加了新服務,
可以同大家分享,謝謝!
未試過,但900太貴,,900呢個價如果在hk我會當食hg咁食,但我又不會食hg,如果你可以當佢hg咁食既話,價錢無乜分別,當然服務同環境等又係另一回事啦,,好多hg未落香港/未做hg咪又係收一仔價,,更低,抵唔抵,值唔值,見人見志..
wing1283 發表於 2014-5-20 14:08

Delete
wing1283 發表於 2014-5-20 14:08

剛問Sweet姐有無 "毒龍鑽,  乃腳指,   吞精"
Sweet姐話系無提供"毒龍鑽,乃腳指, 吞精"服務的

囡囡都系打份工,請尊重囡囡
wing1283 發表於 2014-5-19 13:15
請問各位師兄,有邊個試過傳聞中的痴女富士亞Sweet
我就未去過,但睇價錢,全套要收900個大洋,仲無相睇,
又無寫時間有幾多,點解咁把炮?

係141未改做go 前係有相的,唔豬典解delete 晒。有茅ching 豬典解
想直一次..但難約
怕到時無mood
Shamesung 發表於 2014-5-19 20:54
深水埗可以食三件!

禾覺得乃用 $/s 計數會舒服過 $/jaulation 條數     

Andy_chan 發表於 2014-5-20 15:55
剛問Sweet姐有無 "毒龍鑽,  乃腳指,   吞精"
Sweet姐話系無提供"毒龍鑽,乃腳指, 吞精"服務的

有時就係d 人咩都問,問完又好叻咁周圍上黎揚。。。
搞到世事都絕對鳥。仲邊度有真情趣 ...   
狄奧_死神 發表於 2014-5-20 17:43
呢啲唔好既經歷我就試過啦 仆佢個街臨時WHATSAPP黎話俾人包左 嗰下真係著曬火

瞪ching乃黑仔,以前sun 基時叫佢+中佢點都唔肯,話後面巧多人排。

但e+就係收佢call 話遲1個鐘好d,下次幾時好d...  very disappointed   

以前新基試過3-4次,係真係值既!
剩係計陀地已經第二個 level 啦
當年3街陀地同北姑都兩個價
點解今時今日唔可以呢?
回復 中出高手 #64 的帖子

其實她最初係做HG先的,當時叫co kie
回復 alliwing #70 的帖子

你唔係同她好熟架咩,你自己唔問?

多謝師兄分享
新基年代試過係好正...不過而家又要早咁多BOOK 又咁貴..所以都冇搵LU
真係好難約,要預早十幾日。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 04:53