[一樓一] 富士 Sweet 點解咁把炮

Sweet賣點係服務,由入房到出門囗,可以講段段有,絕無冷場
1仔收900確實偏高,值唔值自己衡量

或者 東莞無得玩, 後生女又唔多肯口爆獨龍, 先要去搵佢
回復 Lineage #162 的帖子

謎底終於解開了,原來sweet妹加價係想趕客!
但係愈加就多人,我唸sweet自己都估唔到,
不過,我唸好多帥兄都對加價有憧憬,認定會多咗啲好野提供
果真無心插柳柳成蔭,但都不得不讚sweet叻女
果然高招,估唔到sweet樣靚,仲咁有生意頭腦
真係想見識,見識,如果約得到,時間又配合的話,一試又何妨,
rcm 發表於 2014-5-23 19:34
回復 Girlhunter888 #124 的帖子

但她話好多客話她靚女想約出街啊

約佢出酒店鐘ma......咁都可信的.....好多時佢反牌都有貼出酒店的......
呢D各花入各眼...我唔覺佢好靚....純綷夠姣.放...
wing1283 發表於 2014-5-25 21:37
小弟開這個話題,其實並非質疑Sweet是否物有所值,
其實小弟真心想一試,同埋想知加到900大洋後,Sweet妹
是否 ...

900 我試過wor..........我覺得都算值900但要排期就.......差D
我覺得個樣再靚女D ..再合D我眼緣..900就變超抵了
其實650-750好像合理D......始終1仔ma.....

不過市場係供求定理...900都咁多人排....自然會開呢個價啦..既然收得..又夠客
i tried few times, service is good, wild,
no ball is right,
but i think i still will find her later
真係想試下
900真係有點貴
真係有點貴 X2
500 果陣上過幾次都厭厭地
900 真係太貴, 樣又唔係真係天姿國色得咁緊要姐
回復 wing1283 #1 的帖子

夠專業囉!
回復 wing1283 #1 的帖子

she is the best girl i ever met!
i love her!
收呢個價就算每日只做5個客,已經月入超過10萬,仲使乜咁搏命
She is always busy so many ching are rich
you never try you never know
want to try but i like local more

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 23:26