其實我有野想問,前輩們可否幫手解答下~~

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

哩次去佐澳門,,一直想試下141上邊噶囡囡,,不過,世界杯期間,,我一直都系睇完波先打電話!!

因為距地好多都有24小時噶啦。。或者到中午12點噶,,

所以遲吾遲都無咩所謂啦,應該。。。

我噶問題系,,澳門D私房或者預約噶女,,,

系埋一定要去距地指定噶地方噶??定系可以叫距地去我住噶酒店呢???

另外,有經驗噶C兄,,你穩141噶囡囡,系埋先確定邊條女,俾電話預約,,,后再確定邊間酒店??由對方提供????

我系好少叫囡囡,系中國時,都系直接一條龍,系菲都系直接帶走,自己開房或者系酒吧直接搞噶。。。。

所以吾知道,,141入邊噶行情系點噶???

香港果邊系吾系又系甘啊??果D邊個區邊個區噶靚女,,,,要去距地指定地方搞野噶啊???

我想了解下,下次去澳門或者香港,,先知道應該點樣做,, 麻煩下有經驗噶前輩們,,幫下手。。。。
回復 宏观性界 #1 的帖子

係邊搵咁多女=.=
回復 helldevil #2 的帖子

141上邊有噶。。。

我淨係知澳門果邊, 如果你唔係包夜, 都係去女女間酒店房, 房間女女提供埋, 唔需要另外比錢
去到問吓啲A準囉,有錢駛得囡推波嘛
回復 lewisso #4 的帖子

甘样,,通常去澳门都系自己有酒店噶啦。。。姐意思除佐包夜罗。。。
回復 WestSeeker #5 的帖子

甘样,,明解。。。。
囡囡自己有酒店房, 出名一定係沙圈, 平咪玩鐘點房.
自己有酒店房咪叫外賣, 或者酒店門口企嗰D.
自己冇房, 一係NIGHT CLUB套票, 一係SN

玩即興咪問吓夜更D的士大佬,
回復 wetvwet #8 的帖子

哇,甘复杂,,多谢C兄指教。。。。
謝謝師兄分享
宏观性界 發表於 2014-7-3 20:15
哩次去佐澳門,,一直想試下141上邊噶囡囡,,不過,世界杯期間,,我一直都系睇完波先打電話!!

因為距 ...

C 兄有無報告番黎呢??
回復 有野問 #11 的帖子

都无搞到,哎————,最后去佐英皇

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-30 21:00